11.03.2018

VIP NBA DUBL:
———————-
00:30 Boston – Indiana
Broj koševa Boston/Morris (13.5) 10 lose
Više 1,85

00:00 Dallas – Houston
Broj koševa Houston/E.Gordon (16.5) 24 win
Više 1,85

KVOTA: 3,42
———————————————
Ovde sam se **troumio** izmedju Irvinga , Tatuma ili Morrisa ali ne volim visoke granice (Irving) pa cu Morrisa jer je u boljoj formi od Tatuma. Brown je vec otpao ranije za ovaj duel a upravo izasao info da je out i Al Horford.

**Coach Brad Stevens said that Jaylen Brown (concussion) has already been ruled out Sunday’s game vs. the Pacers and will “probably” miss a full week.**

**Al Horford (illness) ruled out Sunday.**

Marcus Morris igra odlicno zadnje partije a veceras bi mogao jos koji sut vise uzeti. U zadnja 4 meca upisuje 15, 21, 7 i 17 poena. I Tatum i Irving ce imati dosta vise posla ali eto uzeo sam Morrisa zbog solidne forme a i dobijao je solidnu minutazu pa vjerujem da moze do minimum 14 poena veceras.

Cijeli dan se naslucivalo da Harden nece igrati a ovog casa upravo izasao info da je OUT veceras a igrace naredni mec.

**James Harden (knee) out Sunday, will play Monday.**

Pored Chris Paula igrac koji ce najvise profitirati da se tako izrazim je Gordon koji je podigao formu, jedno vrijeme je bio u losoj suterskoj formi ali na zadnjih 10 meceva je na prosjeku od 18.2 poena po mecu. Veceras ce biti u startnoj petorci i imati vaznu ulogu u napadu. Kada Harden nije igrao (7 puta) Gordon je 5 puta isao preko ove margine.

**Eric Gordon should step into the starting role and Harden’s usage will be absorbed by a committee that includes Gordon, Chris Paul and Trevor Ariza.**

Odlican trojkas i uz pristojan procenat suta za minimum 30 minuta koliko ce igrati (vjerovatno vise) morao bi na 17+ poena.

Facebook Comments

Comments

comments