15.03.2018

Kovačević Nemanja
Yesterday at 15:42
VIP NBA PREDLOG: 01:00 Boston – Washington 2 1,84 WIN
———————————————
SAD: NBA

Value kvota definitivno. Washingtonu je ovo back to back utakmica, da nije tako pojacao bi ulog ovde ali misljenja sam da su i ovako sposobni veceras slaviti. Glavni razlog naravno veliki broj izostanaka kod Bostona tako da se prakticno kao glavni poenteri kod domacina izdvajaju Jayson Tatum i Rozier koji ce uzeti sigurno najvise suteva.
OUT su i Irving i Smart i Brown kojeg nema do kraja sezone i Theis. Upitan je Al Horford a Haywarda ne treba spominjati jer njega nema cijelu sezonu.

**Kyrie Irving (knee) will not play Wednesday against the Wizards, as expected.
Irving probably won’t play this week, but it shouldn’t be a long-term absence. With Marcus Smart (thumb) and Jaylen Brown (concussion) also out on Wednesday, and Al Horford (illness) questionable, Terry Rozier is going to be heavily involved in the offense**

Washington je sinoc porazen od M innesote kuci 111:116 i veceras imaju sansu dobiti jednu od ekipa koja je pokazala dosta ove sezone ali velike zasluge idu njihovom treneru koji radi odlican posao. Mora se probati na wizardse iako nikada ne igram na pobjednika u NBA ali kvota ima value i Boston veceras sa jako skucenim rosterom i te kako ce osjetiti izostanke i Irvinga i Smarta. Ukoliko i Horford ne zaigra onda su im sanse jos manje. Prosli mec na kom je Irving dobio povredu (igrao 15 minuta) izgubili su tijesno od Indiane u ovoj dvorani 97:99.

Like
Show More Reactions
Comment
Seen by 81

Facebook Comments

Comments

comments