16.03.2018

Kovačević Nemanja
18 hrs
VIP NBA PREDLOG: 00:00 Orlando – Boston
Broj koševa Boston/Al Horford (12.5) Više 1,85 15 WIN
———————————————
Prosli mec protiv Washingtona Boston je bio osakacen izostancima a slicna situacija i veceras. OUT su i dalje i Irving i Smart i Theis i Brown. Jedina dobra vijest koja je upravo izasla da ce igrati Horford.

**Al Horford (illness) will play Friday night vs. Orlando.

Horford has missed each of Boston’s previous two games, but was listed as probable for Friday and we now have confirmation he plans to return to the lineup. The Celtics remain shorthanded with Kyrie Irving (knee), Jaylen Brown (concussion), Marcus Smart (thumb) and Daniel Theis (knee) all still sidelined. Boston will likely want to use Horford as a focal point of their offense on Friday night, so he should see plenty of scoring opportunities and a high usage rate.**

Na Tatuma i Morrisa margine podignute solidno pa cu uzeti Horforda po ovoj. Kad god Irving nije igrao Horfod je isao u over i ne vidim razlog da i veceras ne ubaci minimum 13 poena. Poslednji mec koji je igrao bio je protiv Minnesote i ubacio je 20 poena kada je Boston bio kompletan a prije toga Chicagu 13 (igrali i Brown i Smart).

Like
Show More Reactions
Comment
Seen by 79

Facebook Comments

Comments

comments