28.04.2018

VIP PREDLOG: 16:00 Southampton – Bournemouth 1 1,72 2:1 WIN
————————————————-
ENGLESKA: Premier League

Domacin se nasao u veoma teskoj poziciji i nezavidnom polozaju. 
https://www.rezultati.com/utakmica/pbym4E36/#tablica;live

Predzadnji su na tabeli s 29 bodova dok Swansea koji je mjesto iznad zone ispadanja ima 4 boda viska a do kraja ostala su jos 3 kola. Sasvim slobodno se moze reci da ako ovaj mec domacin ne dobije 90% su od iduce sezone clanovi druge lige. Sve je u njihovim nogama jer u ova 3 kola moraju uzeti bar dvije pobjede. Swansea ovo kolo igra s Celzijem pa se Southampton nada da ce Celzi odraditi posao dok Stoke koji je iznad Southamptona samo bod upravo gostuje Liverpulu koji je izveo na teren i Salaha i Firminha tako da se sveci mogu nadati i pobjedi Liverpula ali onda jednostavno moraju dobiti ovaj svoj mec protiv Bournemoutha koji je osigurao opstanak i dolaze ovde nakon dva vezana poraza.
Southampton je igrao cak 1/2 filane kupa gdje ih je Celzi izbacio tako da je tesko vjerovati da ovako dobar tim ispada iz lige. Ovo su vjerovatne pocetne postave: http://prntscr.com/jb7qa1

Domacin bez Boufala (25/2 mf) i Davisa (24/3 mf) koji su dobili suspenzije od kluba dok gostima fale Smith (28/1 df), Junior Stanislas (19/5 mf-bitan veznjak) i Harry Arter (14/1 mf).

Facebook Comments

Comments

comments