04.05.2018

Kovačević Nemanja
8 hrs

VIP PREDLOG: 21:00 Sevilla – R.Sociedad
Zbroj kartona (4.5) Više 1,61 6 WIN
———————————–
ŠPANJOLSKA: LaLiga – 36. kolo

Jos tri kola do kraja prvenstva Španije i Sevilla mora dati **gas** kako bi izborili Evropu jer ovaj tim zbog losih partija trenutno je tek 8. i otkaz je dobio Montela a klub je preuzeo Caparrós od kojeg se ocekuje da podigne moral, motivaciju i nivo igre Seville do kraja i izbori naravno Evropu. Veceras treba ocekivati agresivnu i borbenu ekipu Seville jer i navijacima je dosadilo gledati njihova blijeda izdanja i vec 9 meceva u nizu ne znaju za pobjedu racunajuci sva takmicenja.
Sociedad dobrim partijama ukljucio se takoje u borbu za Evropu i ovo je bitan mec i za njih je igraju protiv konkurenata za tu minimum 7. poziciju. Sociedad je trenutno 10. sa 3 boda manje od sedmoplasiranog Getafea. Nece se oni tako lako predati jer imaju za sta igrati. Sudija ovog meca je Jaime Latre ciji prosjek kartona je 5,5 sto je u startu iznad ove granice i predstavlja value opkladu. U zadnjih 7 meceva koje je sudio 5 puta je davao preko 4 kartona, jednom ostao tacno na 4 i jednom na 2 kartona u mecu Levantea i Malage. Veceras ce imati posla sigurno, kao sto rekoh ocekuje se da Sevilla pokaze pravo lice, da igraci budu borbeni a Socieadad takodje jer vec receno, oba tima u borbi za Evropu.
Statistika sudije: https://us.soccerway.com/refere…/santiago-jaime-latre/60757/

U San Sebastianu u prvom dijelu sezone slavio je Sociedad 3:1 i na tom mecu vidjeli smo 6 zutih kartona, prije toga na stadionu Seville 1:1 vidjeno je 8 zutih i 1 crveni karton tako da veceras ocekujem minimum 5 ukupno.

Facebook Comments

Comments

comments