05.05.2018

VIP DUBL:
—————
16:00 Lincoln – Yeovil
1
1,40

19:15 Opelka, R. – Harrison
1
1,43

KVOTA: 2,00 lose
—————
ENGLESKA: League Two

Poslednje kolo gdje Lincolnu odgovara i remi da izbore play off ali tesko je ocekivati da ce rizikovati. TABELA: https://www.rezultati.com/utakmica/fFXfHyZG/…
Dakle pobjedom Lincoln ne samo da ce obezbjediti play off nego mogu skociti i par mjesta na tabeli. S druge strane Yeovil je ekipa koja je primila cak 74 gola do sad. Obezbjedili su opstanak i u poslednje vrijeme u katastrofalnoj formi. Za pobjedu ne znaju 7 vezanih meceva od kojih su 5 izgubili. U prvom dijelu sezone na stadionu Yeovila bolji je bio Lincoln s 0:2 pa u ovako bitnom mecu ocekujem barem minimalan trijumf domacina.

TENIS

CHALLENGER MUŠKARCI – SINGL: Savannah (SAD), zemlja – Polufinale

Susret dva amerikanca gdje smatram da je Opelka u prednosti ponajvise zbog razornog servisa i ovde ce Harrison tesko do brejka iako se igra na sporijoj podlozi (zemlja). Inace Opelka je 192. na ATP listi dok je Harrison (mladi brat poznatijeg Ryan Harrisona) na 244. poziciji. Ne racunajuci mec koji je Opelka predao u Sarrasoti, na ovoj podlozi ima 6 vezanih pobjeda. Harrison trenutno u dobrom momentu ali ne vidim nacin kako ce se nositi sa servisom Opelke koji kako vec rekoh je razoran i jako tesko mu je uzeti brejk.

Facebook Comments

Comments

comments