05.05.2018

Kovačević Nemanja
14 hrs

VIP PREDLOG: 16:00 Barnet – Chesterfield 1 1,65 3:0 WIN
———————————————-
ENGLESKA: League Two – 46. kolo

Poslednje kolo ove lige i Barnet mora kako zna i umije do sva 3 boda. 
https://www.rezultati.com/utakmica/prkX1dZT/…

U zoni su ispadanja i trebaju im 3 boda s tim da Morecambe izgubi od Coventrija. U tom scenariju Barnet bi ostao u ligi. Bili su otpisani prije mjesec-dva ali nisu porazeni u poslenja 4 meca, 3 pobjede i 1 remi sto ih je dovelo da se bore za opstanak iako su ih bili otpisali. Nadaju se i da ce Coventry koji se bori za play off i Morecambe odigrati **fer** mec jer u tom susretu remi odgovara i Coventriju i Morecambeu i onda ni 3 boda ovde ne bila dovoljna ali Barnet prvo mora do pobjede i usput osluskivati vijesti s drugog meca. Hendikep za domacina je neigranje Simeon Akinole ali trener navodi kako ima jos igraca u formi koji mogu zabiti i rjesiti mec poput Alex Nichollsa i Dan Sweeneya.

Postava Barneta: C. Ross, M. Nelson, D. Tutonda, R. Santos, R. Brindley, A. Nicholls, J. Akpa Akpro, C. Weston, D. Sweeney, J. Akinde, S .Coulthirst.

Chesterfield je vec ispao, oni mogu pokusati samo zaustaviti Barnet u njihovom cilju (opstanak) i nista vise. Gosti ce biti bez defanzivca Sid Nelsona kao i povredjenih Andy Kelletta i Chris O’Gradya. Puno opsirnije na linkovima ispod.

https://www.chesterfield-fc.co.uk/…/20180504-preview-barnet/

https://www.barnetfc.com/…/m…/match-preview–chesterfield-h/

https://www.derbyshiretimes.co.uk/…/preview-a-man-who-wante…

Facebook Comments

Comments

comments