27.05.2018

Kovačević Nemanja
25 May at 14:34

VIP NBA PREDLOG: 03:00 Golden State – Houston (-9,5) 1 1,77 115:86 WIN
——————————————————-
Ovo je 6. utakmica a sinoc je Houston poveo 3:2 i Golden State dosao u must win situaciju. Dakle ovo jednostavno moraju dobiti ako hoce uopste da igraju sedmi mec koji ce odluciti finalistu a taj mec igra se u Houstonu. Ovo uzimam odmah jer je velika vjerovatnoca da ce ovaj mec za Houston propustiti jedan od najzasluznijih za ovih 3:2 Chris Paul.
Paul je izasao iz igre 22 sekunde prije kraja drzeci se za zadnju ložu. Snimak povrede:
https://www.youtube.com/watch?v=B8wrF5uwKmQ

**Coach Mike D’Antoni said he’s “worried” about Chris Paul (right hamstring) playing in Game 6 on Saturday.

“He’ll be evaluated tomorrow,” D’Antoni said. If there is good news on this, it’s that it’s not a left hammy issue because that is the leg that gave him problems during this season. Based on how distraught CP3 looked as he went to the locker room after the game, it would almost be a shock to see him out there for Game 6, and maybe he can play in Game 7. Eric Gordon and James Harden will both have to play lights out.**

Nista jos nije zvanicno ali necu cekati oficijale vijesti nego idem i na rizik i neko logicno razmisljanje. Zasto rizikovati Paula u 6. mecu pri ociglednoj povredi kada vas potencijalno ocekuje i 7. mec onaj najbitniji u vasoj dvorani za ulaz u finale. Houston nema sumnje vodi ovde 3:2 zahvaljajuci odbrani i greskama GSW u napadu. Sinoc npr Harden je imao sut za 3 poena 0 od 11 a Hjuston je slavio, ostavili su ih na 94 poena.

Ocekujem snaznu reakciju GSW na svom parketu i dosta vise hrabrosti u napadu kod Duranta koji kao da se gubi u zavrsnicama meca. Ovo bi moralo na 3:3 i to lagano ukoliko Paul ne nastupi a prema svemu prikazanom velika vjerovatnoca je da ce preskociti sledeci mec. GSW je svoje obe pobjede protiv Hjustona slavio sa 10+ razlike.

15.05.18 NBA Houston Rockets – Golden State Warriors 106 : 119
21.05.18 NBA Golden State Warriors – Houston Rockets 126 : 85

Facebook Comments

Comments

comments