06.06.2018 (jedini single danas)

Kovačević Nemanja
8 hrs

VIP PREDLOG: 20:00 Zlatibor Čajetina – Vršac 1 1,82 88:78 WIN
———————————————–
SRBIJA: Superleague – 5.-8. mjesto – 7. mjesto

Doigravanje za bolji plasman, tačnije meč za 7. mjesto. Ovde sam primjetio cudne kvote po razlicitim kladionicama a i cudne informacije. U nekim svjetskim kladionicama kvota je u padu i do 1,40 a negdje (poput Marathona ili 1X beta) u porastu. Pojavile se cak informacije da su neki igraci se kladili na pobjedu Zlatibora. Naravno da to ne uzimam zdravo za gotovo, nemam nikakve provjerene informacije i moram odmah reci da ne znam previse o ovim ekipama ali dosta govore i rezultati.

Iako su oba tima u losoj formi ipak prednost domace dvorane moglo bi presuditi danas. Vrsac je vezao 7 poraza a u gostima u poslednjih 9 meceva, 8 poraza i samo jedna pobjeda protiv Vojvodine.

http://prntscr.com/jrncpd

http://prntscr.com/jrncdm

Vrsac nema sirok roster, prvu petorku obicno igraju Ostojic, Pasajlic, Momirov, Veljkovic i kapiten Mitrovic.

S druge strane Zlatibor kao sto rekoh takodje u losoj formi ali oni u svojoj dvorani igraju puno bolje pa su u poslednjih 20 takmicarskih duela na svom terenu upisali 14 pobjeda i 6 poraza.
http://prntscr.com/jrneqv

Poslednja dva bila su od finalista ove lige, FMP ih je dobio 87:94 a Zvezda 75:89.

Zlatibor obicno izlazi s ovom petorkom; Papic, Vulic, Riznic, Popovic i Marojevic.
Papic je najbolji strijelac i ima najvece ovlasti pa je tako u 1/4 finalu protiv FMP-a u prvom duelu ubacio 24 a u drugom 30 poena dok je Dynamicu u pobjedi 90:85 ubacio 25 a u gostima i porazu 90:80 cak 30 poena.

Ove godine su se vec sastali u ovoj dvorani 24. marta i Zlatibor je slavio 93:78. Vjerujem da su i veceras blizi pobjedi.

Facebook Comments

Comments

comments