20.06.2018

Kovačević Nemanja
18 hrs
VIP DUBL:
——–
14:00 Portugal – Maroko 1:0
1
1,70

20:00 Iran – Španjolska 0:1
2
1,20

KVOTA: 2,04 WIN
—————–
Utakmice grupe B gdje se jednostavno mora uzeti ovaj dubl. Dva favorita za prolaz dalje koji su u prvom kolu medjusobno igrali i odigrali do sad najljepsi meč, bilo je 3:3. Portugal će imati tezi posao vjerujem sto i sama kvota sugerise ali Maroko mislim da je svoje sanse i to par odlicnih propustio je protiv Irana gdje je primio cak gol u 90+ i tako ozgubio. Portugal kao sto rekoh sa Španijom odigrao 3:3 i na krilima izjednacujuceg gola Ronalda iz slobodnjaka pred kraj meca dosta su blizi pobjedi ovde. Poslednji put od ekipa van Evrope izgubili su 2002. godine od Koreje.

Vjerovatni početni sastav Portugala: Patricio – Pepe, Fonte, Soares, Guerreiro – Bernardo Silva, Joao Moutinho, William Carvalho, Bruno Fernandes – Guedes, Ronaldo.

Maroko zna biti i te kako nezgodan i zbog toga i ovako visoka kvota ali oni moraju napasti u ovom mecu sto bi portugalcima samo moglo olaksati posao jer ce se otvoriti dosta prostora napred za polukontre i kontre a Ronaldo silno motivisan jer je vec zabio het trik uz pomoc ostalih napadaca vjerujem da ce to iskoristiti. Marokanci su bez povrijedjenog Nordin Amrabata dok je Dirar pod upitnikom.

Vjerovatni početni sastav Maroka: Munir – Mendly, Benatia, Saiss, Hakimi – El Ahmadi, Boussoufa – Ziyech, Belhanda, Harit – El Kaabi.

Iran je bio totalno podredjen u tom prvom kolu i ni oni vjerovatno ne znaju kako su uspjeli do sva 3 boda. Španija će ovde dominirati čitav meč i to je jasno i Iranu koji će se skroz povuci i igrati sto duze da ne primi gol ali španci su pokazali u prvom kolu da probleme koje su imali pred sam pocetak Mundijala su ostavili iza sebe i sa Hijerom na klupi mogu sigurno dogurati daleko. Pod pritiskom svih 90 minuta Iran ne moze izdrzati.
Vjerovatni početni sastav Irana: Beiranvand – Rezaeian, Pouraliganji, Cheshmi, Mohammadi – Ezatolahi – Dejagah, Ansarifard, Shojaei, Hajsafi – Azmoun

Vjerovatni početni sastav Španije: de Gea – Odriozola, Pique, Ramos, Alba – Busquets – Niguez, Silva, Isco, Asensio – D.Costa

Like
Comment
Seen by 67

Facebook Comments

Comments

comments