26.06.2018

Kovačević Nemanja
19 hrs

VIP PREDLOG: 20:00 Island – Hrvatska
(posjed lopte Hrvatska manje od 59,5%) 1,85 (UNIBET) WIN
——————————————–
1. Hrvatska 5:0 (gol razlika) 6 bodova

2. Nigerija 2:2 (gol razlika) 3 boda

3. Island 1:3 (gol razlika) 1 bod

4. Argentina 1:4 (gol razlika) 1 bod

U grupi D stvari stoje ovako. Hrvatska 99% ide dalje s prve pozicije. Jedini slucaj kada ne bi bili prvi je situacija da oni izgube od Islanda a Nigerija ostvari visoku pobjedu nad Argentinom (2,3,4 razlike itd) sto je skoro nemoguce. Ovde sam uocio zanimljivu opkladu koja je sigurno logicna. Naime tip je da ce Hrvatska imati posjed lopte manji od 59,5% sto je i te kako realno. Pogotovo nakon izjava iz tabora Hrvatske da ce ovaj mec odmoriti najbolji igraci i jos se i ne zna tacna postava Hrvatske ali sigurno je da ce Modric, Mandzukic i Rakitic biti postedjeni. Moguce je da neko od trojca zaigra ali nece sigurno igrati citav mec, tu prije svega mislim na Modrica koji je bitan za ovu opkladu jer je dosta bitan za vezni red Hrvatske. Sastav koji bi trebao izaci na megdan Islandu izgleda ovako:

Kalinić – Jedvaj, Ćorluka, Ćaleta-Car, Pivarić – Badelj, Bradarić – Pjaca, Kovačić, Perišić – Kramarić

Vjerovatne postave obe ekipe: http://prntscr.com/jzc7vk

Rebic nece igrati zbog lakse povrede, i protiv Argentine je izasao u 57′ minuti a ima i zuti karton tako da ni zbog toga ne bi smio igrati. Probleme sa zutim kartonima imaju i Corluka i Vrsaljko i Mandzukic i od ovih igraca jedino ce Corluka zaigrati. Brozovic takodje ne igra. Dakle logicnan i pametan izbor Dalica vjerujem da ce biti. Ne smije se nista rizikovati jer im slijedi ono puno bitnije, 1/8 finala pa eventualno i 1/4 finale itd.

Island ima nade samo i iskljucivo ako pobjedi a da Argentina dobije Nigeriju ali ne pretjeranom gol razlikom. Dakle treba ocekivati napade islandjana i smatram da je ova granica previsoka. Hrvatska je protiv Nigerije imala 53% dok je protiv Argentine imala 42% loptu u svojim nogama. Ova dva tima bila su zajedno u grupi i u kvalifikacijama za ovo svjetsko prvenstvo i odigrali dva meca naravno. U Hrvatskoj domacin je imao tacno 59% a na Islandu 56% posjed lopte. U ovim okolnostima vjerujem da je ovo previsoka margina jer tesko je ocekivati da Hrvatska ima posjed lopte 60% i vise.

Opklada: http://prntscr.com/jzcaq1

Facebook Comments

Comments

comments