02.07.2018

Kovačević Nemanja
Yesterday at 16:53

VIP PREDLOG: 20:00 Srbija – Njemačka
Hendikep koševa (Srbija -9.5) 2 1,72 81:86 WIN
————————————-
KOŠARKA Svjetsko Prvenstvo – Kvalifikacije – Prva runda

Tabela: http://i.prntscr.com/14D2suRlTmuaJo7o03eTsg.png

Njemackoj je ovde dovoljan i poraz od 5 razlike za prvo mjesto u grupi. Dobili su Srbiju u prvom duelu 79:74. U tom mecu za Srbiju najefikasniji je bio Raduljica s 22 poena kojeg nema u ovom duelu ali pridruzio se Marjanovic. Što se tiče Njemacke oni su dosta jači u odnosu na taj prethodni duel, došla su dva NBA igrača, naravno Denis Schroder i igrač Dallasa Kleber a pridodao se i centar Voigtmann.
Ovako izgleda roster Njemacke trenutno i to je sigurno respektabilna ekipa:
http://i.prntscr.com/_k9s43SMSeiVKHY_FZx9IA.png

Vjerovatni početni sastav Njemačka: Shroder, Akpinar, Giffey, Kleber, Voigtmann

Srbija je odigrala odličan meč u Gruziji gdje je Todorovic bio najbolji s 24 poena, 15 je upisao Milosavljevic, Marjanovic 13 i Micic 11.
Ovako izgleda roster Srbije koji je bez Teodosica, Jokica, Bogdanovića, Bjelice i zbog povreda Paunića, Jovića i Kuzmića, kao Nedovića te Raduljice i Birčevića.

Roster Srbije: http://i.prntscr.com/Kabp1H8LRUCX7Lv4g8ZU9A.png

Vjerovatni početni sastav Srbije: Micić, Milosavljević, Todorović, Jelovac, Milutinov

Mislim da je kvota preniska na pobjedu Srbije iako su pokazali odlicne partije ali Njemacka vjerujem da moze pokriti ovaj hendikep pogotovo sada sa igračima koji su se pridodali ekipi i sada su sigurno još kvalitetniji. Dakle tip je da Njemacka nece izgubiti preko 9 razlike, očekujem teži posao za Srbiju.

Facebook Comments

Comments

comments