14.08.2018

Kovačević Nemanja
13 August at 22:10

VIP PREDLOG: 20:00 Fenerbahce – Benfica (zuti kartoni 4,5) više 1,83 7 WIN
—————————————————
Liga Šampiona – Kvalifikacije – Polufinale

Jedan od zanimljivijih duela utorak vece. Dva tima iz drzava koje su poznate po **vreloj krvi**. 
Fener juri zaostatak od jednog gola i uz pomoc publike koje je jedna od glasnijih u Evropi dace sigurno sve od sebe da do cilja i dodju. U prvom mecu poprilicno dugo je bilo 0:0 i dok su mreze mirovale i sudija Kulbakov nije imao previse posla jer se igralo oprezno i pazili su na svoj gol ali nakon gola Cervia u 69′ minuti kojim je Benfica povela stanje se pocelo **zakuvavati** na terenu i do kraja je pokazao 4 zuta kartona (u razdoblju od 78′ minute do kraja).
Ovaj mec sudice slovenac Slavko Vinčić i imaće sigurno puno ruke posle. Ponekad zna prastati i usmene opomene dijeliti ali u ovom duelu i ako bude toga mislim da ce ponovo morati za dzep minimum 5 puta. Aktivan rezultat od pocetka do kraja sto znaci da ce oba tima igrati agresivno od prve minute. Benfica ce cuvati svoj gol i igrati vise na kontre iz kojih su jako opasni a domacin spada u jednu od agresivnijih ekipa i vjerovatno cemo vidjeti i poeneki namjeran prekrsaj u sprecavanju tih kontri.
Vinčić se u poslednja dva duela domaće lige razmahao kartonima. Prvo u duelu Mura-Domzale gdje je domacin slavio 5:1 i ipak Vinčić je pokazao cak 8 zutih i 1 crveni karton. Poslednji mec koji je sudio bio je Krško-Celje gdje je pokazao 5 zutih kartona. Nesto slicno treba ocekivati i u ovom duelu gdje ce sigurno biti materijala za opomene a ostalo je na slovencu.

Facebook Comments

Comments

comments