25.09.2018

Kovačević Nemanja
10 hrs

VIP PREDLOG: 20:45 Exeter-West Ham U23 1 1,91 2:0 WIN
——————————————
ENGLESKA: Checkatrade Trophy

U ovoj grupi 4 ekipe. Exeter u prvom kolu nakon penala dobio Yeovil i uzeo 2 boda dok je mladi West Ham porazen od Bristo Roversa 2:0. Veceras ih takodje ceka tezak zadatak jer bi mogli zaigrati i sa dosta dosta onih U19 igraca jer imaju problema s povredama a takodje vrlo vjerovatno ce par od iskunsijih mladića otići u West Ham A tim koji sutra igra i koji ce rotirati i odmoriti najboljih 11.

Najsvjezija povreda je napadaca Xande Silve koji ce biti out 6 nedelja.
https://readwestham.com/…/xande-silva-ruled-out-for-six-we…/

Pored njega najveci izostanak sigurno je onaj Nathan Hollanda koji se nadao da ce zaigrati sutra za A tim.

https://foreverwestham.com/…/holland-out-for-another-two-w…/

https://www.claretandhugh.info/injury-hit-hammers-look-for…/

Igraci koji konkurisu da dobiju priliku sutra protiv Maclesfielda u A timu su defanzivac Reece Oxford, veznjak Joe Powell i jako talentovani takodje veznjak Grady Diangana.

https://www.moorethanjustaclub.com/…/3-young-players-who-c…/

Dakle West Ham A tim sutra igra tako da omladinci ne mogu dobiti pomoc od njih sto se tice igrackog kadra nego ce biti cak suprotno jer Pellegrini odmara svoje najbolje pred duel sa Mancesterom pa ce mu trebati omladinci na klupi dok se ocekuje da nastupi sutra s rezervama.

Exeter igra Leauge Two gdje stoje odlicno, drugi su na tabeli sa 6 pobjeda, 1 remi i 2 poraza pa cak i ako budu rotirali veceras sigurno da su opet u prednosti u odnosu na jako mlade fudbalere gostiju. Inace su u ligi u nizu od 3 pobjede.

Gosti se takmice u takozvanoj ENGLESKA: Premier League 2 naravno za omladince i tu su na 8. poziciji od 12 ekipa. Dvije pobjede i 4 poraza s tim da su izgubili 5 od poslednjih 6 meceva.

Facebook Comments

Comments

comments