06.10.2018

VIP DUBL:
———–
18:30 Man.Utd – Newcastle
1
1,45

23:00 Toronto – Vancouver
1
1,50

KVOTA: 2,18
——————-
U Mancesteru atmosfera je daleko od bajne i to sve naravno zbog cuvenog Murinja koji prema nekima se ponasa kao da namjerno zeli da dobije otkaz. Iskreno ne vidim razlog zasto bi neko poput Murinja to radio ali evidentno je da nesto ne stima i navijaci vec nemaju strpljenja. Misljenja sam da ako ovo danas ne dobiju, Murinjo bi realno mogao otici iz Mancestera.
Mozda im dolazi najbolja ekipa trenutno da uzmu 3 boda jer Newcastle je ocajan do sad. Dva remija i 5 poraza uz gol razliku 4:10. Ocekujem napokon reakciju igraca ako nista zbog navijaca, ne moraju zbog Murinja. Veliki je ovo klub i strasne igrace imaju, Martial, Lukaku, Rashford, Matic, Pogba itd itd.
Dakle ukoliko United ne slavi danas 90% su sanse da Murinjo dobije pedale odmah nakon ovog meca.

Vjerovatne pocetne postave: http://prntscr.com/l2whgx

SAD: MLS

Oba tima u lovu na bodove ali Toronto ce biti im blizi jer je Vancouver u problemima i to ponajvise u poslednjih mjesec dana. Zbog losih igraca ceh je platio i prvi trener Robinson sa njim je otisla i cijela uprava.

https://theprovince.com/…/whitecaps-game-day-visitors-dont-…

Imaju 3 poraza u nizu dok Toronto dolazi nakon odlicnog meca na ovom terenu takodje i 4:1 pobjede nad New England Revolution. Imaju jos sanse za play off i borice se sigurno dok god postoji sansa.
Takodje posjeduju odlican napad i golgetere, tu su Giovinco, Janson, Osorio,Vazquez,Bradley,Delgado…

Odbrana im nije jaca strana ali sigurno da mogu strpati 2-3 gola ovakvom Vancouveru sto bi bilo dovoljno za bitnu pobjedu. Inace goste vodi do kraja sezone trener iz mlade akademije Vancuvera.

Prosle godine ovde je Toronto dobio sa 5:2.

Facebook Comments

Comments

comments