17.10.2018

Kovačević Nemanja
20 hrs

VIP PREDLOG: 02:45 Corinthians – Cruzeiro (KARTONI 5,5) VIŠE 2,00 9 WIN
———————————————————–
Finale Kupa Brazila

Ovo je uzvratni mec. Prvi na stadionu Cruzeira zavrsio je 1:0 pobjedom domacina i tu sam predlagao over 5.0 kartona. Prosli smo, bilo je 6 zutih i jedan crveni. 
Gledao sam mec i Corinthians je bio zadovoljan cak i minimalnim porazom jer znaju da je njihova najveca sansa i prednost domaci teren. Branili su se solidno dok Cruzeiro iz prekida nije zabio krajem prvog poluvremena. Kasnije ni domacin nije srljao jer su imali pobjedu u dzepu tako da je ostalo 1:0.
Pravilo gola u gostima ovde u kupu Brazila ne vazi, dakle ukoliko recimo domacin slavi 2:1 Cruzeiro nije sampion nego se igraju produzeci i eventualni penali. Domacin mora dobiti ovo 2 razlike ako bez produzetaka zeli titulu koja donosi grupnu fazu Copa Libertadoresa i u iducem kupu pobjednik bi krenuo tek od runde 16.

Ovde dakle nema popravnog, pun stadion ce biti kao sto je bio i kad je Cruzeiro bio domacin i svaka greska se skupo placa.

Zbog toga treba ocekivati dosta nervoze i to posebno u drugom poluvremenu.
Tezak zadatak ceka sudiju Wagner do Nascimento Magalhãesa koji dosta cesto poteze za dzep kada je to potrebno a ovde ce bez sumnje biti dosta materijala za javne opomene pa se nadam da nece zakazati.
Podigli su granicu u odnosu na prvi duel (tada je bila 5.0) i logicno je jer ovde nema popravnog tako za kartone nikoga nije briga, bitno je do trofeja. Magalhaes je sudio Cruzeiru (poslednji mec koji je sudio) u ovom kupu kada su igrali protiv
Palmeirasa i pokazao 6 zutih i 3 crvena jer je na kraju meca nastala guzva. Prije toga u mecu Chapecoense 2 – 1 Internacional u domacem prvenstvu pokazao je 7 zutih i 1 crveni, u mecu Corinthians 1 – 1 Atlético Mineiro pokazao 4 zuta i prije toga dva po 11 zutih kartona u mecevima Náutico 1 – 1 Bragantino i Santa Cruz 1 – 0 Operário PR.

U poslednjih 20 meceva koje je sudio pokazao je 7 crvenih kartona. Po ovoj margini u poslednjih 20 meceva ima 13 overa i 7 undera ali ovo je mec od velikog znacaja i iako ocekujem da u pocetku i oprosti neku grubost kasnije treba ocekivati minimum 6 javnih opomena jer jednostavno mora drzati utakmicu u svojim rukama. Velika ce nervoza biti na terenu.

Njegova statistika:
https://us.soccerway.com/…/wagner-do-nascim…/114997/matches/

Ove godine u ligi A i Serie B ima prosječno 6,67 kartona gdje je od 9 meceva u 6 presao ovu granicu. Kartone posebno ocekujem u drugom poluvremenu kada ce umor i zivci odraditi svoje.

Facebook Comments

Comments

comments