19.10.2018

Kovačević Nemanja
19 hrs

VIP NBA PREDLOG: 02:00 Toronto – Boston
Broj koševa Toronto/S.Ibaka (8.5) VIŠE 1,70 (unibet) 21 WIN
——————————————
SAD: NBA

Vidim veliki value u ovoj margini. U bet365 recimo postavljen je na 11,5 pa po 8,5 jednostavno ga moram uzeti.
Toronto je prvi mec dobio Cavse 116:104 i tu startali sa Siakamom, Leonardom, Lowrijem, Greenom i Valanciunasom.

Trener je veceras najavio promjene u pocetnoj petorci i prema najavama nba strucnjaka najvjerovatnije ce Ibaka u prvu petorku.

Vjerovatna petorka: Lowry, Green, Leonard, Anunoby, Ibaka.

**Raptors head coach Nick Nurse said he would “probably” change his starting lineup Friday night vs. the Celtics.

Toronto started Kyle Lowry, Danny Green, Kawhi Leonard, Pascal Siakam and Jonas Valanciunas in the season opener vs. Cleveland on Wednesday. A couple of Raptor’s reporters have tweeted they believe OG Anunoby and Serge Ibaka will replace Siakam and Valanciunas on Friday.**

Ibaka je prvi mec igrao s klupe 27 minuta i nije se proslavio u napadu sa losim procentom suta ali opet zavrsio preko ove margine, ukupno 9 poena. Iako je sut za 2 imao tek 2 od 10, za tri poena 1 od 3 i slobodna bacanja 4 od 6.

Veceras ce Ibaka i te kako biti potreban Torontu u odbrani i ocekujem manju minutazu za Valanciunasa kojeg trener koristi prema matchupima.

Prosle godine Valanciunas je recimo igrao samo 12 minuta protiv Bostona dok je Ibaka igrao 29 minuta i ubacio 15 poena u tvrdoj pobjedi 96:78.

Proslu sezonu Ibaka je zavrsio na 12.3 poena po mecu i od 2010. godine nikada nije imao prosjek manji od 9.9 poena po sezoni.

Veceras ova margina protiv tvrdog Bostona se i te kako moze preci, Ibaka ce uzeti nekih 8-10 suteva ukupno i plus neko slobodno bacanje tako da bi morao minimum 9 poena ako ne i vise.

http://prntscr.com/l80xx5

Facebook Comments

Comments

comments