28.11.2018 (VIP NBA PREDLOG)

VIP NBA PREDLOG: 01:00 Philadelphia – New York
Broj koševa Philadelphia/B.Simmons (17.5) MANJE 2,00 14 WIN
—————————————————
U ostalim kladionicama kvota je manja pa je ovo dobar value. Phila igra kuci sa ekipom kojoj je ovo b2b utakmica. Sinoc su u Detroitu porazeni 115:108 tako da ce veceras biti noge nesto umornije. Phila ovde ako udje ozbiljno u mec moze ga rjesiti i dosta prije poslednje cetvrtine tako da se uzdam iskreno i u neki blowout pa da Simmons malo odmori na klupi.

Inace on je trenutno cetvrta napadacka opcija Philadelphie. Ispred njega puno vise suteva uzimaju Embiid, Butler i Redick a u ovako jednom duelu gdje se pobjeda domacih ne bi smjela doci u pitanje Simmons kao i uvjek trebao bi najvise asistirati. Covjek sa najvise asistencija u ovom timu.

Takodje Butler izgleda da preuzeti dosta vise u napadu, prosli mec rjesio je pitanje pobjednika trojkom protiv Bruklina u zadnjoj sekundi i upisao 34 poena. Trener je izjavio da zeli od Butlera da poentira, da vise sutira i to ce Butler sigurno i raditi.

Veceras od Simmonsa dosta i nekih 15-ak poena. Value u underu pogotovo ako uzmemu u obzir i njegove brojke protiv New Yorka gdje im je ubacivao 8, 13, 13 i 13 poena u poslednje 3 sezone.

http://prntscr.com/lo8r1p

Facebook Comments

Comments

comments