08.12.2018

VIP NBA PREDLOG: 02:00 Chicago – Boston
Broj koševa Chicago/Z.LaVine (22.5) MANJE 1,85 11 WIN
——————————————–
Chicago igrao sinoc i zasluzeno su dobili Oklahomu 114:112 i u tom duelu LaVine je ubacio 25 poena. Veceras ga ocekujem manje od ove margine. Drugaciji protivnik koji dosta dobro brani ovo poziciju zahvaljujuci Marcus Smartu koji je odlican defender.
Veceras sigurno i teze noge malo kod Chicaga, igrali su sinoc tezak mec a LaVine debele minute, igrao je i kraj 3/4 i citavu cetvrtu tako da to mora uticati na svjezinu igraca.

Protiv Bostona u zadnje 3 sezone igrao 3 meca. Prvi 2016. godine u dresu Minnesote i ubacio 11 poena dok je ove godine u dresu Chicaga igrao 2 meca protiv Bostona i ubacivao samo 4 i 10 poena sto je daleko od ove margine.

Chicagu se polako vracaju igraci, Markanen je vec tu, imao sinoc odlicnu partiju sa 24 poena. Tu su i Holiday i Jabari Parker koji predvodi drugi unit i novi trener zeli da LaVine ne bude glavna masina za poene nego i da razigrava. Veceras cak postoji mogucnost i da se Bobi Portis vrati i odigra bar 15-20 minuta, trenutno se vodi kao upitan.

**Bobby Portis (sprained right MCL) is listed as questionable for Saturday’s game vs. Boston.
Portis was listed as doubtful for the first time on Friday before being ruled out and has now drawn a “questionable’ tag. Even if he does not play Saturday, it looks like he will be back in action by early next week**

Dakle ocekujem od odbrane Bostona da zaustavi prvu violinu Chicaga kao sto su 90% igraca na ovim pozicijama.

Facebook Comments

Comments

comments