09.12.2018

Kovačević Nemanja
Admin · 18 hrs
VIP NBA PREDLOG: 01:00 Indiana – Sacramento
Broj koševa Indiana/Boj.Bogdanović (15.5) VIŠE 1,83 18 WIN
————————————————–
Igrali smo ga i sinoc i nadam se da nece ni veceras iznevjeriti. U bet365 najpovoljnija margina.

Dakle ovo je b2b utakmica za Indianu koja je sinoc dobila Orlando u gostima i to najvise zahvaljujuci upravo Bogdanovicu koji je utrpao 26 poena (18 suteva).
Iako igra dvije noci za redom jednostavno se mora uzeti po ovoj margini i veceras. Istina da je juce na njegove poene uticao i izostanak Sabonisa (koji ne bi trebao ni veceras igrati) kao i brzi faulovi Turnera pa je skoro sve Bojan zavrsavao. Veceras ne ocekujem 26 poena ali 16 poena protiv Sacramentove odbrane koja je daleko od bajne na vanjskim pozicijama moze sigurno.

Inace mora se normalno spomenuti da je glavni potrosac u Indiani Oladipo i dalje out tako da ce Bojan imati posla u napadu i veceras. Protiv Sacramenta ima jako dobre brojke, u zadnje 3 sezone odigrao je 5 meceva protiv njih, prvo u dresu Bruklina 13 poena (igrao samo 28 minuta), zatim u dresu Washingtona 17 poena i poslednja 3 meca u dresu Indiane ubacuje 17, 25 i poslednji duel 27 poena.

Dakle 4 overa i 1 under u dresu Bruklina pa je ovih 15,5 jednostavno must bet kada se zna da bi morao uzeti isto toliko suteva i da je Sabonis i veceras 90% out jer je imao trovanje hranom pa je tesko vjerovati da se oporavio za jedan dan.

Facebook Comments

Comments

comments