10.12.2018

VIP NBA PREDLOG: 01:00 Philadelphia – Detroit
Hendikep koševa (Philadelphia -7.5) 1 1,80 116:102 WIN 
———————————————
SAD: NBA

Dakle predlog je da ovo Philadelphia dobija s minimum 8 poena razlike.
Ova dva tima igrala su prije dvije noci u dvorani Detroita i Phila je bila bolja cak i bez Embiida sa 111:117. Veceras bi Embiid 90% trebao igrati jer je taj mec propustio kako kazu iz tabora Phile cisto da odmori.

**Embiid sat out Friday’s matchup with the Pistons for rest purposes, so missing practice isn’t the worst thing as the team looks to get him as much as rest as possible. As of now, there’s no reason to believe his status is in doubt for Monday’s game, but he’s listed as questionable**

Taj prosli mec Butler je iznio skoro sve u napadu Phile sa 38 poena, tu su jos JJ Redick, Ben Simons, Muscala, Chandler itd. plus sto kao sto rekoh i Embiid bi trebao igrati.

Ono sto je najvaznije za ovaj tip jeste cinjenica da Detroit igra bez svoje udarne igle veceras, upravo objavljene vijesti da je Blake Griffin out jer se sinoc sudario sa Davisom i obojica pokupili povrede. Pored njega OUT je i Reggie Bulock a i dalje fali rezervni plej Ish Smith.

**Reggie Bullock (ankle) listed out Monday.**

**Blake Griffin (rest) listed out Monday.**

**Smith is currently sidelined with a right adductor muscle tear that will keep him on the shelf for 3-6 weeks.**

Dakle Detroit ovde dosta oslabljen, od prve petorke ostaju bukvalno Reggie Jackson i Drummond koji uvjek ima problema u reketu protiv Embiida tako da ako su ih dobili prije dvije noci u gostima bez Embiida 6 razlike mogu i u svojoh dvorani i to ovako oslabljene s minimum 8 razlike.

Facebook Comments

Comments

comments