15.12.2018

Kovačević Nemanja
Admin · 14 hrs

VIP PREDLOG: 16:00 Sunderland – Bristol R. 1 1,75 2:1 WIN
———————————————
ENGLESKA: League One – 22. kolo

Na prvi pogled djeluje kao lagan trijumf domacina medjutim ocekujem veliki otpor gostiju ali ipak sva 3 boda Sunderlendu. Domacin se bori za direktnu promociju u visi rang (Championship) i kada bi uzeli danas 3 boda nasli bi se na drugoj poziciji sa dva boda vise od Lutona i utakmicom vise sto bi bilo za **crne macke** odlicno.

Gosti su u teskoj situaciji jer su u grcevitoj borbi za opstanak i nanizali su 4 poraza. U cetvrtak otpustili su trenera koji ih je i doveo do Leage One i bio na klupi 4 godine, to je Darrell Clarke.

Vlasnik kluba reseta po svima, upravi, trenerima, igracima itd pa situacija u klubu nije bajna. Danas ce na klupi biti pomocnik otpustenog Clarka koji je dosao tek ovog ljeta i bio zaduzen za trening odbrane Roversa, to je Graham Coughlan.

https://rokerreport.sbnation.com/…/match-preview-bristol-ro…

Sunderland pred svojim navijacima ove sezone u ligi neporazen, 5 pobjeda i 4 remija dok Roversi u gostima su na ucinku dvije pobjede, 3 remija i 5 poraza. Igraju bunker kada su na strani pa ce tako i danas dosta zatvoreno nastupiti i cekati sanse iz polukontre i prekida medjutim Sunderland je izraziti favorit i ocekujem da uzmu sva 3 boda.

Domacinu se takodje vracaju neki bitni igraci pa ce trener napraviti i par izmjena, u prvi sastav upada Lee Cattermole a i Adam Matthews i Lynden Gooch su spremni za svih 90 minuta.

Fale samo Tom Flanagan i Dylan McGeouch.

Sunderland: McLaughlin, Loovens, Baldwin, Matthews, James, Cattermole, Honeyman, Power, McGeady, Gooch, Maja.
Zamjene: Ruiter, Oviedo, Ozturk, Maguire, O’Nien, Watmore, Sinclair.

https://www.safc.com/…/bristol-r…/team-news-v-bristol-rovers

Facebook Comments

Comments

comments