11.01.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 8 hrs

VIP PREDLOG: 18:00 Island – Hrvatska
Broj golova Island/A.Palmarsson (3.5) više 1,70 7 WIN
———————————————
Rukomet Svjetsko Prvenstvo – Preliminarna runda

Pocinje i svjetsko prvenstvo u rukometu i odmah na startu u ovoj grupi jako bitan mec za obe reprezentacije. Dosta je bitno koliko se bodova prenosi u narednu rundu a prije toga treba obezbjediti tu narednu rundu i biti u top 3 ekipe ove grupe gdje su jos Španija, Makedonija, Bahrein i Japan.

Island slabiji za odlicnog Sigurdssona koji je do sad igrao sva velika takmicenja za Island i to je sigurno hendikep za ovu ekipu ali i pored toga Island je uvjek opasan i igraju jako dobar rukomet.

Odlucio sam se za Palmarssona, igraca Barca Lasse da ce zabiti minimum 4 gola na ovom duelu. Iako Hrvatska zna ko je i sta je Palmarsson smatram da ce uspjeti do 4 gola. Uvjek za Island zabija vise golova nego sto je recimo zabijao u prosloj sezoni u Lassi.

Evo statistike njegova za Island od 2016. godine:

http://prntscr.com/m5vgfm

Dakle na slici sve vidite, odigrao je 25 duela i zabio preko 100 golova i tacno je na prosjeku od 4.32 gola po mecu za Island dakle od 2016. godine a svakako treba spomenuti da je u dosta tih meceva igrao spomenuti Sigurdsson koji ce propustiti ovo prvenstvo zbog povrede.

Ima Island naravno jos golgetera (Gudmundsson, Gunnarsson itd) ali Palmarsson je najbitnija karika ovog tima i kazem opet iako ce Hrvatska posebnu paznju na njega usmjeravati u pojedinim trenucima smatram da moze do 4 gola u ovom jako bitnom mecu jer on je taj koji ce morati preuzimati odgovornost kada nema cisto izradjene akcije.

Poslednja dva takmicarska duela za Island odigrao je protiv Grcke i Turske gdje je zabio 6 odnosno 4 gola. To su bili mecevi kvalifikacija za Euro.

Facebook Comments

Comments

comments