17.02.2019

VIP PREDLOG: Levadiakos – Panetolikos 1 2,45 1:0 WIN
—————————————
GRČKA: Super League – 21. kolo

Zanimljiv duel u grčkoj jer postoji osnovana sumnja da ova dva tima saradjuju, to jest da svake sezone **podijele** bodove. 
Kao prvo domacinu gori pod nogama i ovaj tim bukvalno svake sezone se bori za opstanak i do sad je uspijevao a vidjecemo da li ce ove godine uspjeti spasiti se ispadanja. Predzadnji su sa 13 bodova i cak 7 bodova vise ima ekipa koja je na poziciji 13 i koja ce igrati razigravanje za ostanak u ligi tako da su ovde 3 boda domacinu prijeko potrebna.

S druge strane Panetolikos moze se reci da je odradio svoje za ovu sezonu. Ne mogu ispasti a ne mogu ni do evropske scene pa je sav motiv na strani domacina.

Kada pogledamo njihove medjusobne duele od sezone 2013/14 vidimo kako su dijelili bodove po sezonama. U prvoj sezoni (2013/14) u oba duela slavio domacin, zatim u sezoni 14/15 jedan remi i pobjeda Levadiakosa, sezona 15/16 takodje remi ali i pobjeda Panetolikosa da bi ostale 3 sezone odradili klasicno 3 za 3, u svakoj je po jednom slavila ili ekipa Levadiakosa ili Panetolikosa. Jedan prelaz imaju samo u ovim mecevima i to 2014. godine.

https://www.rezultati.com/utakmica/nP2Tnj4t/#detalji

Takodje bilo je dosta penala pa postoji razumna sumnja na saradnju. Na slici je sve detaljno i jasnije se vidi.
http://prntscr.com/mm7k4c

Ove sezone slavio je Panetolikos kuci 2:1 i sada ako postoji ikakav vid saradnje bodovi bi trebali ostati kod Levadiakosa. I ako to stavimo na stranu ponovo se mozemo uzdati u motiv domacina i cinjenicu da se nece sigurno braniti nego jednostavno moraju napasti i juriti sva 3 boda. Kvota previse dobra da preskocim ovaj par.

Gosti takodje bez Díaza i Malisa koji su suspendovani dok su povredjeni Marinakis i Kamara.

Facebook Comments

Comments

comments