21.02.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 8 hrs

VIP PREDLOG: 21:00 Betis – Rennes
Zbroj kartona (4.5) VIŠE 1,70 6 WIN
——————————–
EUROPA: Europa League – Playoff – 1/16-finala

Jedna od povoljnijih margina za kartone veceras jer nisu ni kladionice pale s marsa. Znaju da su revans mecevi i da su svagdje rezultati manje vise aktivni tako da treba ocekivati dosta posla za sudije veceras.

Ovde nam treba minimum 5 kartona ukupno, naravno i crveni se racunaju (2 zuta kao 3 kartona i direktan crveni kao 2 kartona), cisto da napomenem.

Prvi mec obilovao je golovima, bilo je cak 3:3 u francuskoj i mora se reci da je Betis favorit veceras ali ocekujem i da francuzi pokazu zube. Ono sto je sigurno borice se do kraja.

U tom prvom duelu vidjeli smo 5 kartona od sudije Sidiropoulosa ali kazem veceras nema popravnog i mora se ocekivati grublji pristup u odbranu i sprecavanju kontri.

Ovde pravdu dijeli dosta poznati i iskusni madjar Viktor Kassai koji spada u sudije koje se ne libe pokazati karton i barem do sad nije dozvoljavao puno price i prigovora od igraca.

U domacoj ligi ovu marginu je prebacio cak u 9 od poslednjih 10 meceva koje je sudio. Ocekujem da ce i veceras pokazati minimum 5 kartona ukupno.

Njegova komplet statistika:
https://us.soccerway.com/refer…/viktor-kassai/44678/matches/

Facebook Comments

Comments

comments