18.05.2019

VIP TIKET:
—————
21:00 Monaco – SC Amiens 7 kartona win
Zbroj kartona (3.5)
Više
1,60

15:30 Wolfsburg – Augsburg 8:1 win
1
1,40

20:45 Celta – R.Vallecano 2:2
1
1,50

15:00 Udinese – Spal 3:2 win
1
1,60

KVOTA: 5,38
——————–
Za pocetak jedan i vise nego realan tiket.

– FRANCUSKA: Ligue 1 – 37. kolo

https://www.rezultati.com/utakmica/ANL59qXh/…

Dakle bitan mec kao sto vidite i za jedne i za druge u borbi za opstanak. Do kraja jos jedno kolo i obe ekipe traze bodove kako bi osigurali opstanak. Monaco u zadnjem kolu gostuje Nici gdje nece biti lako tako da ce dati sve od sebe da ovde dodju do sva 3 boda ali igraju dosta nepovezano pa to nece biti tako lako. Amiens u boljoj situaciji jer ima dva boda bise u odnosu na zonu ispadanja dok je Monaco bodovno poravnat sa Caenom koji ima takodje 33 i on je u zoni ispadanja.
Domacin ne zna za pobjedu 7 vezanih kola dok gosti nisu slavili u 8 poslednjih meceva, dakle tezak duel treba ocekivati i ovde uzimam kartone i to minimum 4 da ce biti a kvota smatram da je dosta povoljna. Monaco ove sezone jako puno kartona dobija, 2,3 po mecu zuta i 0,2 crvena u prosjeku.
Sudija je mogao biti bolji sto se kartona tice jer spada u onu grupu sudija koji nesto teze opominju ali i Turpin ce mislim morati minimum 4 puta za dzep ovde.

Njegova statistika:
https://us.soccerway.com/refe…/clement-turpin/45511/matches/

– NJEMAČKA: Bundesliga – 34. kolo

Poslednje kolo u Njemackoj. Wolfsburg pobjedom ovjerava grupnu fazu Liga Evrope. Trenutno su 7. na mjestu koje vodi u kvalifikacije za LE ali ocekuje se poraz Frakfurta protiv Bajerna koji se bori za titulu i onda bi Wolfsburg sa 3 boda zauzeo 6. mjesto. Proslo kolo su se obrukali u gostima kod vec prezaljenog Stutgarta tako da danas se mora popraviti utisak i napasti nemotivisani i oslabljeni Augsburg.
Oni su na 14. poziciji, osigurali opstanak a fale im bitni igraci. Najbolji strijelac Finnbogason (18/10 att), veznjak Khedira (30/4 mf), defanzivci Stayfilidis (12/0 df), Max (30/4 df) Framberger (7/0 df), Gotze (6/1 df) kao i veznjaci Ja-Cheol (26/2 mf), Jensen (7/0 mf) i napadac Cordova (20/3 att).

– ŠPANJOLSKA: LaLiga – 38. kolo

Poslednje kolo i kod španaca. Celti je dovoljan bod za opstanak ali tesko da ce rizikovati bilo sta, igraju pred svojim navijacima gdje su vezali cak 4 pobjede: http://prntscr.com/nq1v40
Da nije bilo Aspasa ove sezone Celta bi ispala sigurno, ovaj covjek je kod skoro svakog gola Celte ili strijelac ili asistent ili kreator akcije tako da kao i uvjek od njega se najvise ocekuje.
Vallecano ispao iz lige i vjerovatno cekaju samo da se zavrsi ova sezona. Najgori su gost lige, vezali su cak 8 poraza van svog terena: http://prntscr.com/nq1vmh

Gostima je suspendovan Alex Moreno (36/1 mf) a povredjeni su Galvez (17/1 df), Ba (27/1 df), Tito (15/0 df) i veznjak Imbula (22/1 mf).

– ITALIJA: Serie A – 37. kolo

Predzadnje kolo u Italiji. Ovde samo jednoj ekipi trebaju bodovi a to je ekipa Udinesea koja se i dalje bori za opstanak i sa ova 3 boda bi ga i obezbjedili. Borba je na dnu izmedju Empolija (35 bodova), Genoa (36) i Udinese (37 bodova). Genoa igra mec nakon Udinesea dok Empoli igra sutra tako da Udinese nece znati nista, oni igraju prvi i ponavljam ako slave osigurace opstanak i onda ne moraju pratiti mec Empolija u nedelju.
Spal zna biti nezgodan ali igraju bez nekog motiva, ovde domacin mora napadati i boriti se za bodove dok su gosti rastereceni tako da bi Udineze morao do punog plijena.

Vjerovatne postave:
http://prntscr.com/nq1xm0

Facebook Comments

Comments

comments