18.05.2019

VIP TRIPLE NJEMAČKE:
——————
15:30 Hertha – Leverkusen 1:5 
2
1,50

15:30 Wolfsburg – Augsburg 8:1
1
1,40

15:30 Bayern – E.Frankfurt 4
Zbroj kartona (2.5)
Više
1,60

KVOTA: 3,36 WIN
———————
Poslednje kolo u Njemackoj.

Pitanje motivacije. Leverkusen mora po pobjedu kako bi izborili ligu sampiona. Postoji opcija i da se i remijem nadju tamo ali onda Dortmund mora slaviti protiv M’gladbacha. Apotekari ne bi smjeli rizikovati jer postoji jos jedna mogucnost da im bod nije dovoljan a to je da Frankfurt dobije Bayerna sto je tesko povjerovati ali je opcija tako da Leverkusen ce sigurno traziti sva 3 boda, jako bitan mec za njih nakon sto proslo kolo iako su bili bolji nisu uspjeli savladati Schalkea kuci (1:1).
Hertha zavrsava sezonu 90% na 10. poziciji, oni su svoje odradili i igraju danas za publiku. Imaju i povreda, na gol ce rezervni cuvar mreze Thomas Kraft jer je Rune povrijedjen a fali jos igraca (slika ispod):
http://prntscr.com/nq6os7

Gostima se vraca Lars Bender u sastav nakon pauze zbog povrede. Vjerovatne postave:
http://prntscr.com/nq6p42

Wolfsburg pobjedom ovjerava grupnu fazu Liga Evrope. Trenutno su 7. na mjestu koje vodi u kvalifikacije za LE ali ocekuje se poraz Frakfurta protiv Bajerna koji se bori za titulu i onda bi Wolfsburg sa 3 boda zauzeo 6. mjesto. Proslo kolo su se obrukali u gostima kod vec prezaljenog Stutgarta tako da danas se mora popraviti utisak i napasti nemotivisani i oslabljeni Augsburg.
Oni su na 14. poziciji, osigurali opstanak a fale im bitni igraci. Najbolji strijelac Finnbogason (18/10 att), veznjak Khedira (30/4 mf), defanzivci Stayfilidis (12/0 df), Max (30/4 df) Framberger (7/0 df), Gotze (6/1 df) kao i veznjaci Ja-Cheol (26/2 mf), Jensen (7/0 mf) i napadac Cordova (20/3 att).

Bayern kuci za titulu. Ukoliko slave proslavice titulu i veliki su favoriti iako i Frankfurtu trebaju bodovi ali na ovom terenu tesko ce do njih sto ne znaci da se nece boriti do zadnje i da nece pokusati. Iza njih je teska sezona, igrali su puno meceva i umor je ucinio svoje da ce vjerovatno ispasti sa mjesta za ligu sampiona.

Ovde sam uzeo kartone jer je margina niska i 3 kartona nije puno za jedan ovakav mec gdje je Bayernu titula u pitanju a gdje ce Frankfurt morati biti malo grublji ako ne zele da ih domacin i napuni vecom razlikom.

Sudija je povoljan za minimum 3 kartona, pravdu ce dijeliti Sacsha Stegemann koji je ovu marginu prebacio u poslednjih 5 meceva gdje je sudio.

http://prntscr.com/nq6qco

Njegova komplet statistika:

https://us.soccerway.com/refere…/sascha-stegemann/…/matches/

Tip moze samo pokvariti rano vodstvo Bayerna od vise golova razlike pa da se gosti bukvalno predaju. Inace 3 kartona za jedan ovakav duel su apsolutno realna opcija.

Facebook Comments

Comments

comments