07.06.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 10 hrs

VIP DUBL:
————
20:00 Tunis – Irak 2:0
1
1,50

20:45 Češka – Bugarska 6 kartona
Zbroj kartona (3.5)
Više
1,75

KVOTA: 2,62 WIN
———————
– Internacionalne Prijateljske

Izbjegavam cesto prijateljske duele ali ovde je Tunis sigurno u prednosti jer trener Iraka Katanec ima dosta problema sa igracima, tacnije fali mu jako puno bitnih fudbalera pa je i sam izjavio da nije optimista pred ovaj duel. Neki igraci zbog povreda su out, neki zbog pasoša, neki nisu fizicki jos spremni tako da je spisak dugacak:

Rebin Sulaka, Alaa Abdul-Zahra, Safaa Hadi, Mustafa Nadhim, Mohammed Dawood, Osama Rashid, Bashar Resan, Mustafa Mohammed, Ahmed Jalal, Ahmed Yasin, Adnan, Waleed Salim , Ali Faez i Jiloan Hamad svedski fudbaler koji je dosao u ovu drzavu jos ceka od FIFE dozvolu da zaigra za Irak. Dakle veoma sarolik sastav Iraka u ovom duelu.

http://www.alkhaleej.ae/…/5203f212-16c7-4c8a-b50e-78742d4a9…

https://socceriraq.net/…/katanec-names-squad-for-tunisia-f…/

– EUROPA: Euro – Kvalifikacije – 3. kolo

Grupa A gdje su česi trenutno poslednji nakon poraza od Engleske 5:0 dok su bugari odigrali dva remija do sad, sa Crnom Gorom i Kosovom i trenutno su drugi.

Češka će ovde krenuti dosta agresivno nakon blamaze protiv engleza dok Bugarska reprezentacija dobija dosta kartona i ne prezaju od nesto prljavije igre. U prvom kolu protiv Crne Gore ukupno je bilo 6 kartona a protiv Kosova cak 8 komada gdje su oni sami dobili 5 komada.

Zato smatram da je ova margina dosta povoljna. Sudija je madjar Tomas Bognar koji je na prosjeku od 4.12 kartona po mecu i to je poprilicno striktan sudija, drzi se svojih kriterija i sto je zanimljivo dosta cesto je potezao i za crvene kartone tako da apsolutno ovde ocekujem minimum 4 javne opomene.

Statistika Bognara:

https://us.soccerway.com/referees/tamas-bognar/83188/

 

Facebook Comments

Comments

comments