14.07.2019

VIP PREDLOG: 15:00 Đoković, N. – Federer, R.
Zbroj gemova (38.5) više 1,72 WIN
——————————————–
SINGL: Wimbledon (Ujedinjeno Kraljevstvo), trava – Finale

Dakle ovo je tip koji moram odigrati. Finale i sudar dva velika tenisera. Glupo je pisati bilo kakve analize nasiroko jer svima je poprilicno sve jasno.

Ja sam ubjedjen da ce Federer ukoliko nekim slucajem osvoji ovo, nakon toga lagano otici u penziju, covjek ima 38 godina a i dalje igra na vrhunskom nivou i svakako je sposoban barem do jednog seta doci ovde sto bi vjerujem i bilo dovoljno da ovo ide u over gemova.

Djokovic je imao laksi put, mora se priznati jer Federer je izbacio Nishikorija pa zatim i Nadala 3:1. Nole je jedino za ozbiljnijeg protivnika imao proslog u 1/2 finalu koji mu nije odgovarao kao teniser ali dobio je i njega 3:1, to je Bautista.

Jednostavno tesko mi je zamisliti da ovde neko 3:0 slavi iako je naravno sve moguce ali ocekujem da se dosta pazi na svoj servis i da ce to i odluciti mec u kojem je Novak sigurno favorit.

Kazem vjerujem da Federer moze do jednog seta i ako se budu koliko toliko drzali svog servisa bez puno prostora za brejk protivniku onda cemo vidjeti minimum 39 gemova ako ne vise.

Poslednja medjusobna dva duela na travi (wimbledon) igrali su 2014. i 2015. godine. U oba je vidjeno minimum 39 gemova.

Međusobni mečevi: DJOKOVIC N. (Srb) – FEDERER R. (Sui)
12.07.15 WIM Djokovic N. (Srb) Federer R. (Sui) 3 : 1
06.07.14 WIM Djokovic N. (Srb) Federer R. (Sui) 3 : 2

Facebook Comments

Comments

comments