28.07.2019 (jedini single danas)

Kovačević Nemanja
Admin · 20 hrs

VIP PREDLOG: 19:30 Beitar Jer. – Nes Ziona 1 1,80 2:1 WIN
——————————————-
IZRAEL: Toto Cup – 1. kolo

Jako dobra kvota imajuci u vidu da je u Izraelu u kladionicama domacim samo 1,30 i zato jednostavno moram uzeti.

Domaci tim je proslu sezonu zavrsio u donjem dijelu tabele prve lige Izreala ali novi bogati vlasnik je dosao i ulozio jako puno da se ovaj tim iz Jerusalema ojjaca koliko je to moguce.

Prema nekim izvodima najskuplje pojacanje je ofanzivni vezni Ohana koji je dosao iz Hapole Beer Sheve za 2 miliona evra, zatim Ali Mohamed za 1.6 miliona evra iz Maccabi Netanye, lijevo krilo Levi Garcia za 600,000e iz Kiryat Shmone itd itd.

Klub je procjenjen na oko 11 miliona evra. Trener je iskusni Ronny Levy.

Gosti su novajlije u prvoj ligi Izraela. Proslu sezonu zavrsili su na drugoj poziciji u toj ligi i direktno se plasirali u prvu. Jasno je da posjeduju manje kvaliteta nego li Beitar.

Ovo je prvi takmicarski mec za tim iz Jerusalema ove godine sa bukvalno novim (ojacanim) timom i ocekujem odmah sva 3 boda. Pripreme su odradili i vise nego odlicno, dobili su Atletico Madrid 2:1, Bytov 4:1, Omoniu 3:1 i jedan remi 0:0 sa Ashoddom.

Nes Ziona samo 2 pripremna duela, pobjeda i poraz. Vrijede oko 4 miliona evra. Njihov budzet je skroman i bukvalno nisu trosili nista para u ljetnom prelaznom roku, sve su to pozajmnice manje vise.

Ocekujem da Beitar u novu sezonu sa bogatim vlasnikom udje pobjedom.

Facebook Comments

Comments

comments