18.08.2019

VIP DUBL:
—————
21:30 Bolivar – San Jose lose
1
1,45

22:00 Atl.Madrid – Getafe win
1
1,60

KVOTA: 2,32
——————-
– BOLIVIJA: Division Profesional – Clausura – 8. kolo

Bolivar trenutno prvi sa izvanrednom formom, 6 pobjeda i 1 poraz a u nizu su od 5 pobjeda. I veceras su veliki favoriti kuci protiv ekipe u kojoj nije stanje bajno jer imaju finansisjke poteskoce i igraci su prosle sedmice bojkotovali treninge zbog neisplacenih plata.

https://www.paginasiete.bo/…/bolivar-recibe-san-jose-que-no…#!

Predsjednik Wilson Martínez nije obezbjedio novac za 3 plate koje im duguje a prema prici igraca nisu dobili nijednu od te 3 nego kako kazu samo obecanja.

Dakle igraci San Josea nisu trenirali citavu proslu sedmicu, prije toga upisali su dva poraza, 1:0 u gostima kod Orientea i poslednji mec na svom terenu 1:2 od Wilstermanna.

Kao sto sam vec napisao Bolivar u fantasticnoj formi pa i nakon ovog kola mogu ostati na prvoj poziciji i ovakvu priliku ne bi smjeli propustiti. Inace domacin je bio sampion prosle sezone a kako stvari teku sada glavni je kandidat za titulu i ove sezone.

ŠPANJOLSKA: LaLiga – 1. kolo

Ovo je value kvota na madridski tim. Griezman je otisao u Barcelonu ali dosao je fenomalni mladic iz Benfice koji ce sigurno ove sezone dosta skretati paznju na sebe, radi se naravno o Joao Felixu koji je prosli duel protiv Juventusa ( International Champions Cup) vec zabio gol i taj mec Atletico je dobio 2:1.

Domacin ima i dalje odlicnu ekipu. Morata, Diego Costa, Trippier, Gimenez, Llorente, Saul,Koke, Lemar itd itd.

Getafe je znao biti tvrd orah mnogim ekipama ali veceras cisto sumnjam da ce ostati neporazeni. Prosle sezone bili su na visokom 5. mjestu i najprijatnije izenadjenje sezone ali mislim da ce ove biti negdje na sredini sto je za ovaj tim i realno. Kod njih nema zvucnih pojacanja, svi ljetni transferi su ispod:

https://www.transfermarkt.com/…/transfe…/verein/3709/plus/0…

Atletico prvi mec sezone na domacem terenu, stadion ce biti pun i Simeone zna koliko je vazno startati sa 3 boda.

Facebook Comments

Comments

comments