29.08.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 12 hrs

VIP DUBL:
—————
19:30 München – Ambri 3:0 
1
1,55

19:00 PAOK – Slovan Br. 3:2
1
1,35

KVOTA: 2,09 WIN
——————-
– Hokej Liga šampiona – 1. kolo

Ne tipujem previse hokej ali i to cemo s vremena na vrijeme.

Susret njemacke i svicarske ekipe. Munchen je proslu sezonu zavrsio na drugoj poziciji iza Manheima a upravo Manheim ih je u finalu play offa dobio u dva meca. Tokom ljeta dva znacajna pojacanja. Amerikanac Chris Burke dosao je iz AHL lige (Bridgeport) i odlicni kanadjanin Derek Roy iz svedskog Linkopinga. Sva pojacanja su na slici ali kazem ovu dvojicu treba posebno spomenuti:

http://prntscr.com/oz68br

Bilo je normalno i odlazaka, neki su se povukli a vecina igaca koja je otisla bila su na pozajmnicama. Ovaj tim ima dosta iskustva u ligi sampiona s obzirom da su vec 5. put za redom u ovom takmicenju.

Ambri je poprilicno iznenadjenje i oni su debitanti u ovom takmicenju. Prosla sezona fenomenalna ali nakon toga prodaja najboljeg igraca koji je i najzasluzniji za ovaj uspjeh, MVP prosle sezone i najbolji strijelac Ambria čeh Dominik Kubalík koji je otisao u Chicago. Uprava je radila nakon toga po pitanju njegove zamjene ali to je tesko izvodivo. Doveli su amerikanca Brian Flynna koji je dosao 9. avgusta i potpisao na samo 4 mjeseca. U prijateljskim mecevima nije se proslavio. Uprava ga je morala dovesti jer im se povrijedio napadac Jiri Novotny koji je out uz  Colza.

Doveli su i slovenca Robert Sabolica ali on vuce povredu jos iz Torpeda tako da ne moze dati 100%. Veliki gubitak za ovaj tim je i odlazak defanzivca Guere u Davos i Ambri ove godine sigurno je slabiji. Novi igraci jos nikako da se uigraju a dolaze na noge jednoj iskusnoj i jakoj domacinskoj ekipi Munchena koja je apsolutni favorit.

Transferi Ambria:

https://www.eliteprospects.com/…/…/hc-ambri-piotta/transfers

Europa League – Kvalifikacije – Finale

Ne voli niko tipovati ligu lopova ali realno grcki tim je kvalitetniji i imaju prednost domaceg terena. U prvom mecu iako su kontrolisali stvari na terenu uspjeli su izgubiti 1:0 i to golom u poslednjim sekundama meca.

Danas ce biti pun stadion, PAOK je pod pritiskom i javnosti i navijaca ali nadam se da ce im to dati vjetar u ledja a da nece biti otezavajuca okolnost. Oni su ispali u Ligi Sampiona od Ajaxa. Prvo na ovom terenu 2:2 i onda poraz u gostima 3:2.

Ovo je bolji tim od slovackog to je sigurno samo je pitanje koncetracije napadaca i malo srece. Slovan je prvo ispao iz Lige Sampiona i to do crnogorske Sutjeske da bi onda ovde prosao Feronikeli i Dundalk.

Imali su dosta srece na svom terenu zabivsi taj gol u 94′ minuti ali danas ce im dosta teze jer PAOK ce napadati od prve minute.

Facebook Comments

Comments

comments