31.08.2019

VIP DUBL:
————–
16:00 Chelsea – Sheffield Utd
1
1,40

18:15 Panathinaikos – OFI
1
1,60

KVOTA: 2,24 lose
——————
– ENGLESKA: Premier League – 4. kolo

Lampardu ocajnicki treba pobjeda, prva na ovom terenu. Prvo kolo osramotili su se protiv Uniteda 0:4 u gostima zatim samo remi ovde protiv Leicestera i proslo kolo prva pobjeda kod Norwicha u gostima 2:3. Igrali su dobro u napadu ali ocigledno jos skripi u odbrani. Znaju svi u celziju koliko je bitan ovaj mec protiv slabijeg Sheffielda pa ce ici od pocetka po sva 3 boda.
Iako i dalje u problemima sa sastavom jer ne igra Kante, Loftus-Cheek a i Pedro ce preskociti ovaj mec ipak plavci moraju kako znaju i umiju do pobjede. Abraham se pokazao odlicno i prva je opcija napred (Giroud na klupi).

Vjerovatna postava:
Kepa; Azpilicueta, Zouma, Christensen, Emerson; Jorginho, Kovacic; Barkley, Mount, Pulisic; Abraham

Gosti su novajlije u ligi i dosta tvrdo igraju. Poraz, pobjeda i remi do sad. Ceka ih tesko gostovanje.

Njihova vjerovatna postava:

Henderson; Basham, Egan, O’Connell; Baldock, Lundstram, Norwood, Fleck, Stevens; McGoldrick, Robinso

– GRČKA: Super League – 2. kolo

Mnogi ce vas se sjetiti prosle sezone live kad sam predlozio pobjedu OFIja po kvoti 12 na stadionu Panathe. Neko je bio uluzio sjecam se 100e i dobio oko 1200e. Ostalo mi je bas u sjecanju. Panathi bodovi nisu trebali, igralo se na praznom stadionu (zbog kazne), OFIju bodovi bili neophodni za opstanak i dodatni razlog je bio taj sto su imali i istog predsjednika, OFI je nekada bukvalno bio drugi tim Panathanaikosa.

https://www.rezultati.com/utakmica/4jdcS27l/#detalji

Dakle to je jasno, zeleni su im bukvalno poklonili 3 boda u borbi za opstanak a evo ispod kako je to izgledalo, ne bi se reklo da je bas cist mec…

https://www.youtube.com/watch?v=GpI5iL9QAVY

Vrijeme je da se vrati sto se pozobalo. U prvom kolu panatha 1:1 kod Lamie i ovde ne smije biti problema protiv ostrvske ekipe koja je proslo kolo uzela veliki bod Arisu.

Facebook Comments

Comments

comments