18.09.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 23 hrs

VIP PREDLOG: 21:00 Dinamo Z. – Atalanta
Zbroj kartona (4.5) VIŠE 1,82 5 WIN
———————————-
Liga sampiona- Grupa C

1.Manchester City

2.Atalanta

3.Din. Zagreb

4.Shakhtar

Mec koji vec dugo cekaju zagrepcani. Teska grupa i svaki mec kuci je posebno bitan pogotovo ako se uzme u obzir da protiv Citija nemaju sta traziti. Protiv Atalante i Shakhtara ce se voditi bitka za drugo ili barem to trece mjesto i ostanak u Evropi.

Atalanta ulazi kao favorit u ovaj duel s razlogom. Imaju kvalitetnije pojedince ali ovde se nece prosetati Maksimirom jer Dinamo uz svoje navijace svima moze problem biti pa tako ocekujem i veliki otpor protiv italijana.

Granica za kartone je ok i moram je over uzeti. Tezak mec ne samo za Dinamo nego i za Atalantu i bice ovde nervoze pogotovo u redovima domacina jer ce neke segmente igre u kojim su italijani kvalitetniji morati nadomjestiti borbenoscu.

Sudija je španac Jesus Gil Manzano koji je povoljan sto se kartona tice. Zanimljivo da na evropskoj sceni u poslednje vrijeme najcesce je pokazivao 4 kartona ali ovde ocekujem barem jedan vise.

http://prntscr.com/p7h37m

Poslednji je sudio Wolves-Torino (4 zuta) a prije toga Galatasaray-Benfica (6 zutih kartona).

https://us.soccerway.com/…/jesus-gil-manzano/153670/matches/

U španskom prvenstvu dva meca do sad i u oba pokazao i crveni karton. Villareal-Real (4 zuta i crveni) i Valencia-Sociedad (7 zutih i crveni).

Bice materijala za minimum 5 a ostalo je na špancu.

Facebook Comments

Comments

comments