06.10.2019

VIP DUBL:
————–
17:30 Malmo – IFK Goteborg 1:0 win
1
1,55

16:30 Arda Kurdžali – Dunav Ruse lose
1
1,45

KVOTA: 2,25
—————–
– Svedska liga

Malmo zaostaje 3 boda za prvoplasiranim Djurgardenom koji danas docekuje jako nezgodnu ekipu Hamarbija koja je u top formi sa 4 vezane pobjede gdje su ukupno zabili cak 16 golova. Po mnogima Malmo ima najbolje i najskuplje igrace lige i danas igraju protiv starih rivala iz Goteborga kojima bodovi ne znace puno ali protiv Malmea svi su motivisani pa tako i Goteborg sigurno.

Ipak ovde je bitna razlika u kvaliteti i pozicija u kojoj se Malmo nalazi a to je must win ako zele biti sampioni.

– BUGARSKA: Parva Liga – 12. kolo

Arda je novajlija u ligi ali jedno prijatno iznenadjenje jer su do sad na 11 meceva upisali 5 pobjeda, 3 remija i 3 poraza. Igrali smo na njih pretproslo kolo na ovom istom terenu protiv Etara koji je bio oslabljen i Arda nakon 0:1 brzo se vratila i preokrenula na 2:1. Jedini njihov problem je sto jos ne mogu igrati na svom terenu nego na terenu Lokomotive pa nemaju gromoglasnu podrsku s tribina ali to im izgleda i ne smeta puno.

Dunav prolazi kroz tezak period jer im je trener najavio odlazak a imaju i izostanaka. Nece igrati Rosen Kolev, Lazarov, Samir Ayas i Martin Kovachev. Bez cetvorice dakle:

https://www.sportal.bg/news.php?news=808259

https://www.sportal.bg/news.php?news=808292

Postave:

ARDA (4-2-3-1): Karadjov; Randall, Gaich, Hasani, Gličić; Martynov, Hovsepyan; Lozev, Sam, A. Georgiev; R. Vasilev

DUNAV R. (4-2-3-1): Makendžijev; Inkoom, M. Kostadinov, Milchev, Isaevski; Cavalcante, Dimov; S. Hristov, S. Shterev, Selemenev; Ahmedov

Facebook Comments

Comments

comments