19.10.2019

VIP DUBL:
——–
17:30 Lyon – Dijon 0:0
1
1,40

20:45 Juventus – Bologna 2:1
1
1,45

KVOTA: 2,03
——————

http://prntscr.com/plh21x

– FRANCUSKA: Ligue 1 – 10. kolo

Lyon zbog ocajnih rezultata promijenio trenera. Otkaz je dobio brazilac Silvinjo a dosao Rudi Garcia koji voli ofanzivan fudbal i danas treba ocekivati da Lyon napadne od prve minute. Od ove ekipe dosta se ocekivalo ali samo 9 bodova imaju i ovo je must win situacija jer ako kiksaju i sa novim trenerom protiv ekipe koja je vec u dnu tabele navijaci tesko da ce to oprostiti i Lyon bi se prakticno nasao u situaciji da se bori za opstanak sto je nepojmljivo za ovako dobru ekipu.

Dijon vezao dvije pobjede i tako je sad predzadnji. Za ovaj duel su im suspendovani Hamza Mendyl, Matheus Pereira a povredjeni Jordan Marié, Frédéric Sammaritano i Fouad Chafik.

Trojac Lyona Depay-Dembele-Traore moraju donijeti pobjedu kako znaju i umiju.

http://prntscr.com/plamk6

– ITALIJA: Serie A – 8. kolo

Kvota od sinoc porasla na juve, mozda ce Ronaldo ili neko krenuti s klupe ali to ne znaci da stara dama nece do bodova.

Juventus dosta jak, to se vidjelo dobro u derbiju kod Intera gdje su dominirali citav mec, kontrolisali sredinu terena i zasluzeno uzeli sva 3 boda. Tesko je prognozirati da li ce mozda Ronalda ostaviti na klupi pa ako bude skripalo da ga uvede kasnije, zbog lige sampiona ali igraju protiv Lokomotive iz Moskve tako da vjerujem da je njima bitan i ovaj duel jer pobjedom bi potvrdili prvu poziciju i mirno cekali mec lige sampiona.

Nema novih povreda kod juvea, oporavljaju se i Ramsey i Danilo a ovako bi trebalo izgledati pocetnih 11:

http://prntscr.com/plaplj

Bologna solidna ekipa ali Juventus je prevelik zalogaj. Njima fali suspendovani Gary Medel a povredjeni su neko vrijeme i Mattia Destro i Takehiro Tomiyasu dok je nastup Mitchell Dijksa pod velikim upitnikom. Juventus je tukao Bolognu na poslednjih 7 medjusobnih duela.

http://prntscr.com/plaq2u

Facebook Comments

Comments

comments