12.11.2019

VIP NBA PREDLOG: 01:30 Miami – Detroit
Broj koševa Miami/J.Butler (20.5)
VIŠE 1,85 20 lose
———————————-
SAD: NBA

Butler na startu sezone imao privatnih obaveza pa je propustio nekoliko meceva medjutim vratio se i pokazuje da je broj 1 u ovoj ekipi sto se od njega i ocekivalo. Zanimljiva ekipa, spoj mladosti i iskustva, mladost naravno Nunn, Herro i ostali, iskustvo Butler i Dragic..

Imaju na papiru lagan posao jer Detroit igra oslabljen bez Rose i Griffina a od prije i Jacksona ali ipak nece biti previse lako jer zna Detroit stegnuti odbranu pa ocekujem od Butlera u ovoj skucenoj rotaciji da predvodi prvi unit poenima a Dragic ulazi s klupe i onda i on se pridodaje naravno.

Miami takodje moguca dosta skracena rotiacija, veceras dakle ponovo Winslow out, Derick Jones Jr, Waiters dok su pod upitnikom Olynyk i rookie Herro.

****Justise Winslow (concussion) and Derrick Jones Jr (hip) remain out for Tuesday’s contest vs. the Pistons. Tyler Herro (ankle)
and Kelly Olynyk (knee) have both been added to the injury report and are questionable to suit up.**

**Dion Waiters has been suspended for 10 games**

**James Johnson (illness) is questionable for Tuesday’s game vs. the Pistons.
The Heat could end up quite shorthanded on Tuesday, as Tyler Herro (ankle) and Kelly Olynyk (knee) are questionable, while Derrick Jones Jr. (hip) and Justise Winslow (concussion) have already been ruled out.**

Bilo je dosta blowout utakmica gdje Butler nije ni igrao ni blizu svojih minuta ali poslednje dvije je igrao 34 i 38 minuta i ubacivao 38 poena Phoenixu i 22 poena od ukupno 80 Miamija dosta tvrdoj odbrani Lejkersa.

Ocekujem da povuce i veceras poenima i da bez brige Miami udje u zavrsnicu meca. Zadnje dvije protiv Detroita igrao prvo u dresu Minnesote i ubacio 26 poena a poslednja u dresu Phile cak 38 poena.

Facebook Comments

Comments

comments