13.11.2019

Kovačević Nemanja
Admin · 18 hrs

VIP NBA PREDLOG: 01:30 Boston – Washington
Broj koševa Boston/J.Tatum (20.5)
VIŠE 1,85 23 WIN
———————————
SAD: NBA

Mora se pogurati neko iz Bostona over iako je moguc blowout ali Tatum igra sigurno 30 minuta minimum. Kazem mora se neko pogurati jer su ostali bez Haywarda koji je slomio ruku pa tako valja nadomjestati njegove poene. Prosli mec to je Kemba radio najbolje s 29 poena a Brown ubacio cak 25 i tu je Tatum podbacio napadacki i zavrsio na samo 5 poena i ocajan sut 1/18.

Tesko je ocekivati tako losu partiju ponovo od njega. Ima odlican matchup u vidu rukija Hachimure pored koga moze i na prodore ali mora ga sluziti sut iz vana da bi ovo presao i ocekujem i par trojki od njega pa da on veceras bude jedan od lidera.

Ostali su i bez prva dva centra, Theis nece igrati a ni Williams sto ih ostavlja bukvalno samo sa Kanterom kao jedinim centrom i misljenja sam da ce i Tatum neko vrijeme igrati 5 veceras.

Uglavnom da skratim, bez Haywarda ostali moraju povuci a ovo su mecevi u kojima Tatum moze preko 20 poena i iskupiti se za onako losu noc protiv Dallasa. Inace je na prosjeku od 19.5 poena ove sezone.

Facebook Comments

Comments

comments