15.01.2020

VIP NBA PREDLOG: 01:00 Boston – Detroit
Broj koševa Detroit/A.Drummond (19.5)
MANJE 1,85 13 WIN
————————————-
SAD: NBA

Iskreno ovde se uzdam u manje minuta za Drummonda a objasnicu i zasto.

Drummond je na trade listi i ocigledno je da ce vjerovatno napustiti Detroit. Rok je 6. februar i pise se o njegovom trejdu.

**James Edwards of the Athletic said a trade of Andre Drummond “appears likely.”
The Pistons are seeking a first-round pick or a promising young player in a trade according to Edwards, but that package hasn’t materialized yet. Edwards also adds that Detroit “has been actively shopping Drummond for some time,” and the talks should get more serious as we get closer to the Feb. 6 deadline. Stashing Christian Wood is something we’ve been preaching for a while, especially with just a few weeks to go until the deadline.**

Prosli mec Detroita bio je zanimljiv i zbog toga se uzdam i veceras u isti scenario iako nigdje ne pise nista zvanicno niti ce pisati. Dakle taj mec igrali su protiv New Orleansa. Mec je bio u egalu a Drummonda je dugo dugo trener drzao na klupi bez vidljivih razloga i tako je Andre upisao samo 22. minute na parketu te pridodao 11 poena taj mec.

Dakle ocigledno se nesto kuva sa njim, trejdace ga i onda takve igrace stede i daju im manju minutazu. Igram se pomalo i vidovnjaka ali eto i da dobije ful minute opet mi je blizu underu protiv Bostona koji ga je vec ostavio na 12 poena prosli put.

Facebook Comments

Comments

comments