05.03.2020

VIP NBA DUBL:
———–
04:30 Golden State – Toronto
Broj koševa Golden State/A.Wiggins (19.5) 21 lose
Manje 1,85

04:00 Sacramento – Philadelphia
Broj koševa Philadelphia/T.Harris (21.5) 28 WIN
Više 1,85

KVOTA: 3,42
————————
SAD: NBA

Prosli mec pao sam Wigginsa za pola kosa protiv Denvera gdje su svi ocekivali da ih Denver oduva medjutim Golden State je iznenadio sve i slavio na kraju a Wiggins zavrsio mec sa 22 poena. Veceras mu je niza malo granica ali ima razloga a taj razlog je cinjenica da se veceras nakon duze pauze vraca na parket Steph Curry sto znaci da ce ostatak ekipe uzeti nesto manje suteva nego inace iako ocekujem limit minuta za Stepha veceras.

**The Warriors confirmed Stephen Curry (left hand) will play on Thursday night against the Raptors**

Wiggins dakle od kako je u GSW ima 5 overa i 4 undera a vecerasnji protivnik je ekipa koja i te kako zna igrati odbranu i Wiggins nema lagan matchup jer su i Siakam i Anunoby jako dobri defenderi. Takodje postoji mogucnost da se vrate veceras na parket sva trojica povredjenih, dakle i Ibaka i VanVleet i Marc Gasol sto bi dodatno zacementiralo odbranu raptorsa.

Protiv Toronta Wiggins u dresu Minnesote zadnje 3 partije je ubacivao redom 15, 16 i 18 poena.

– SAD: NBA

Phila i dalje osakacena. Nema ni veceras ni Simmonsa ni Embiida ni Richardsona sto znaci da Tobias mora preuzeti dosta toga u napadu. Ovakva Phila je namucila Clipperse gdje je Shake Milton odigrao partiju karijere i utrpao im 35+ poena a Harris je pridodao tada 25 poena i morao igrati cak 41. minutu.

Poslednji mec oduvali su ih Lakersi pa su svi igrali skracene minute ali Harris je opet uspio 18 ubaciti u tom porazu. Prije toga utrpao je 34 poena New Yorku. Dakle ponovo ga ocekuje dosta toga u napadu, phili fali dosta napadackog arsenala pa Tobias mora povecati dozu suteva.

Kingsi nisu defanzivno jaka ekipa i ako phila uspije drzati mec u egalu Tobias bi morao u ovako osakacenoj ekipi doprinjeti sa 22+ poena.

Facebook Comments

Comments

comments