06.03.2020

VIP NBA PREDLOG: 02:00 Boston – Utah
Broj koševa Utah/Boj.Bogdanović (19.5)
MANJE 1,85 8 WIN
————————————–
SAD: NBA

Da je Boston kompletan ovo bi bio dosta izgledan tip ali i ovako cu uzeti Bojana u under. Ponajvise iz razloga sto sam gledao njihov prosli okrsaj gdje je Bogdanovic imao samo 3 poena ali ono sto je bitnije igraci Bostona su mu dozvolili svega 8 suteva za 33 minute na parketu. Ojeleye je odlican defender kao i mladi Tatum pa iako je Bojan dosta raznovrsan igrac te odlican suter za 3 veceras je value u underu.

Utah ima sve vise potrosaca. Mitchel u ovakvim mecevima dosta carini loptu, prosli put je forsirao te utrpao 37 poena Bostonu. Conley takodje zeli da popravi formu, Clarkson igra sve bolje, Gobert dobija svoje lopte pod kosem tako da je od Bojana i 15-ak poena sasvim dovoljno u ovako teskom matchupu i na teskom gostovanju.

Protiv Bostona od 2017. godine samo jednom je ovo prebacio u dresu Indiane (27 poena), tada je uzeo 13 suteva, ubacio i 4 trojke te imao i ubacenih 7 slobodnih bacanja. U ostalih 10 je ostao u underu s tim da poslednje dvije im je ubacivao samo 3 i 4 poena. Jedina u dresu Utaha ove sezone spomenuta 3 poena uz sut 1/8.

Facebook Comments

Comments

comments