25.07.2020

VIP PREDLOG: 20:00 Yeni Malatya – Gaziantep 1 1,87
———————————————-
TURSKA: Super Lig – 34. kolo

Poslednje kolo Turske. Ovde je samo jedan tim u must win situaciji a to je domacin jer nista osim pobjede ih ne moze ostaviti u ligi pa cak ni pobjeda ne garantuje opstanak nego moraju slusati i vijesti sa meca

Denizlispor – Ankaragucu gdje Ankara mora slaviti da bi Malatya ostala u ligi. Sanse jesu male ali postoje i mislim da ce domacin uraditi sta je u njihovoj moci.

Malatya dakle u zoni ispadanja i ovo moraju dobiti ako zele ikakvu sansu za opstanak. Prosli mjesec prodali su bitnog napadaca Bifoumu pa tako se osjeca njegov izostanak ali Gaziantep takodje ima izostanaka te dolazi ovde potpuno rasterecen. Oni su prodali Twumasia, najbolji strijelac Kayode je povrijedjen, Oguz Ceylana nema zbog kartona a suspendovan je i trener pa ce mec gledati s tribina a na spisku nisu ni Chibsah, Pawlowski, Diarra..

https://www.gaziantepfk.org/…/maca-dogru-yeni-malatyaspor-g…

https://www.gaziantepfk.org/…/yeni-malatyaspor-maci-hazirli…

Spisak igraca gostiju:

https://twitter.com/GaziantepFK/status/1286597866090364929

Dakle domacin nema izbora nego juriti sva 3 boda. Istina da gosti nisu porazeni vec 5 kola ali kao sto napisah dolaze bez najboljeg strijelca i  jos nekolicine igrace dok ce im i trener biti na tribinama zbog suspenzije.

Facebook Comments

Comments

comments