30.07.2020

VIP NBA DUBL:
————
00:30 New Orleans – Utah 104:106 lose
KP1
1,76

03:00 L.A. Lakers – L.A. Clippers
Broj koševa L.A. Clippers/P.George (22.5) 30 WIN
Više
1,71

KVOTA: 3,03
——————
SAD: NBA

Kladionica bet365. Polako krecemo u NBA, naredni period bice vjerujem dosta opklada i predloga iz najjace kosarkaske lige..

Iako vecinom igram igrace over-under ovde sam se odlucio i za pobjedu Pelicana probati. New Orleans ce biti izuzetno motivisan jer ova ekipa juri play off a kakva se trka i zbrka bila digla ove sezone oko Ziona vjerujem da ce se nekako i **potrefiti** da igraju play off. Jer Zion je prozvan zvijezdom a nije bio ni zaigrao u NBA. Vec je i zastitno lice dosta kompanija pa mi je tesko povjerovati da New Orleans nece igrati play off. To je neko moje razmisljanje. Istina da i ako ne slave veceras opet ce imati sanse za play off ali vjerujem da ce dati sve od sebe da dobiju ovaj jako bitan mec.

Odigrali su 3 pripremna duela i sva 3 bez Ziona i sva 3 ubjedljivo slavili. Zion se za veceras vodi kao upitan i nece se znati da li ce igrati do pred kraj meca pa bez obzira na to uzecu pobjedu Pelicana jer pokazali su jako dobre 3 partije u ovom Orlando **balonu**.

Utah s druge strane obezbjedila play off i pitanje je samo na kojoj ce poziciji zavrsiti. Oni su ostali bez drugog strijelca tima i mozda i najboljeg sutera za 3 poena Utaha, Bogdanovica koji zbog operacije nece igrati ovu sezonu.

**Bogdanovic underwent season-ending surgery on his right wrist in May, which leaves a hole in the Jazz starting lineup. Royce O’Neale, who was already starting, stands to take on an increased role and Joe Ingles could be back with the starters.**

Dakle u petorku bi trebao Ingles i O’Neale. Utah ima jako dobar roster u to nema sumnje i jednog od boljih defendera reketa Goberta ali motivisani pelicani mogu ovde do trijumfa vjerujem.

– SAD: NBA

Derbi veceras ali samo na papiru reklo bi se.. Dakle ovde u Orlandu nema navijaca, atmosfera je potpuno drugacija nego inace, igraci na klupi vecinom sjede u razmaku a na to sve Clippersi su oslabljeni. Za L.A. Clipperse veceras nema Lou Williamsa te jednog od boljih igraca u reketu Harrella.. Lou se pravio blesav te bio u diskoteci pa mu je odredjen karantin dok je Harrell out zbog privatnih problema dok ce vjerovatno mec preskociti i jedan od boljih defanzivaca Patrick Beverly.

**Montrezl Harrell is still tending to a private matter and will not play in Thursday’s opener against the Lakers, Lou Williams will still be in quarantine and the status of Patrick Beverley is still uncertain. **

Dakle jasno je koji dvojac bi morao oplesti najvise suteva te najvise poenima doprinjeti za Clipperse. Definitivno Kawhi Leonard i upravo Paul George. Leonard je malo zahrdjao pa je odigrao dosta lose pripremne meceve te sam se odlucio za Georgea koji je i na nizoj margini.

Pitanje je ovde i blowouta te minutaze jer klubovi mogu dosta kalkulisati ali u odsustvu Williamsa i Harrella koji su predvodili drugi unit Clippersa Paul George se nekako izdvaja kao must bet pa kako god bude jer on otprilike igra prvih 6-7 minuta onda ide na klupu i ulazi pocetkom druge cetvrtine sa drugim unitom. Ovde ce biti dakle glavna napadacka opcija u drugom unitu a prva ili druga (zavisi kako Leonard odigra) sa Leonardom na parketu.

Prosli mec protiv Lakersa Paul George je bio najefikasniji na mecu sa 31 poenom a za Clipperse tada u rosteru su bili i Williams i Harrell..

Iznudio je 11 slobodnih bacanja pa ako i veceras bude tako agresivan te ga posluzi sut za 3 poena morao bi na 23+

Facebook Comments

Comments

comments