25.09.2020

VIP DUBL:
——-
20:00 Bastia – Sete odgodjeno
1
1,60

21:00 Lille – Nantes 2:0 WIN
1
1,73

KVOTA: 2,77
————-
– FRANCUSKA: National – 7. kolo

Bastia je jedan od glavnih kandidata za procmociju u visi rang. Do sad 4 pobjede, 1 remi i 1 poraz s tim da su vezali 3 pobjede i u svakoj zabili po 3 gola sto dovoljno govori o ofanzivnom potencijalu ovog tima. Aleksandre Cropanese je jedini izostanak zbog kartona a mjenja ga François Lajugie.

Spisak igraca dostupnih za ovaj duel Bastije:

Sete je novajlija u ligi i ekipa kojoj je cilj opstanak jer ima jedan od najmanjih budzeta lige pa tako nije bilo ni pravih pojacanja. Muce se u napadu i ovde ce se braniti protiv favorizovanog domacina ali cisto sumnjam da ce uspjeti u namjerama da osvoje bod/bodove jer trenutno Bastia je u odlicnoj formi kao i njeni napadaci Giacomini, Raoul, Isidor i glavna uzdanica domacina napred Durbant..

– FRANCUSKA: Ligue 1 – 5. kolo

Nantesa sam gledao dva meca i u oba je imao podredjenu ulogu. U prvom kolu protiv Bordeaxa imali su igraca vise sat vremena i ne samo da to nisu iskoristili nego su trebali i izgubiti taj mec jer je Bordeaux bio bolji.. Nakon toga pobjeda kuci protiv slabasnog Nimesa, onda poraz od Monaca 2:1 i proslo kolo remi kuci protiv St. Etiena 2:2.

Lille iako do sad igra na malo golova pokazao dosta lijep i napadacki fudbal. Organizovana ekipa koja proslo kolo nije imala srece jer im je Marsej za 1:1 zabio tek pred kraj meca.

Za domacina out je Reinildo dok gostima fali napadac Coulibaly (1/0 att).

Lille do sad dvije pobjede i 2 remija i ocekujem da nastave u dobrom ritmu.

Facebook Comments

Comments

comments