30.09.2020

FREE VIP TIKETIĆ(predlozi):
———————
20:00 Olimpija Lj. – Gorica 1:0 WIN
1
1,70

18:00 Viborg FF – Vendsyssel 3:1 WIN
1
1,50

17:30 Mikkeli – IF Gnistan 3:1 WIN
3+
1,75

18:00 Udinese – Spezia Lose
1
1,85

03:00 L.A. Lakers – Miami
Zbir koševa (223.5) 214 WIN
Manje 1,50

KVOTA: 12,38
—————————-
UKRATKO ANALIZE

– Slovenija 5. kolo

Value kvota na domacina koji je prosle sezone imao samo 2 boda manje od sampiona Celjea. Solidna ekipa koja je lose startala novu sezonu i ocekujem reakciju. Dobili su proslo kolo Domzale ovde 3:2 a danas docekuju ekipu koja je dosla iz druge lige. Gorica je vecinom tim sastavljen od mladih igraca pojacan sa nekoliko iskusnijih fudbalera. Novi trener Petrić debitovao je pobjedom nad Alumunij 2:0 i kako kaze njegovi treninzi se vecinom zasnivaju za sad na defanzivi, kako ne primati jeftine golove.

Olimpija je veci favorit nego sto to kvota govori, cak je kvota u porastu ali ne znam zasto jer su obe ekipe kompletne cak i pojacane. Domacin doveo golmana Matevž Vidovšeka sa Cipra a i Gorica je dovela par pojacanja.

U Julu mjesecu ove godine Olimpija je slavila 3:0.

Međusobni mečevi: O. LJUBLJANA – ND GORICA
30.05.20 CF O. Ljubljana ND Gorica 2 : 0
19.04.19 PL O. Ljubljana ND Gorica 3 : 1
08.12.18 PL ND Gorica O. Ljubljana 1 : 3

– DANSKA: 1st Division – 5. kolo

Viborg zeli na prvu poziciju i imaju ambicije za promociju. Pobjedom dolaze na vrh tabele i preskacu Esbjerg koji ima utakmicu vise. Domacin je vezao 3 pobjede, solidno se pojacao za ovu sezonu i protiv prosjecne ekipe kakva je Vendsyssel ocekujem pobjedu i sva 3 boda za Viborg. Gosti su opasni na svom terenu ali se dosta muce van njega.. U julu ove godine bilo je 4:1 za Viborg.

– FINSKA: Ykkonen

Value kvota na golove pa cu pokusati. Gnistan je u 16 kola primio cak 36 golova, sto je preko 2 u prosjeku. U zadnje vrijeme su poceli vise zabijati i bolje igrati u napadu a bore se za opstanak pa moraju i danas napasti.

Mikkeli je van forme poprilicno i sa bitnim izostancima u odbrani jer dva standardna defanzivca su out. Gnistan je promjenio trenera, dosao je Ricardo Duarte koji preferira ofanzivan fudbal, takodje doveli su i par solidnih pojacanja pa vjerujem da mogu napraviti nesto u napadu a odbrana im se nije pokazala kao jaca strana do sad.

U klub su dosli Oumaro Coulibaly , Lucas Morais i Douglas Caé, koji je već prvi strijelac ekipe s pet golova. Kod domacina Jonathan Dunyin sigurno out a mladi napadac Peetu Kerminen debituje danas.

– Italija Serija A

Mislim da postoji odredjena razlika u kvalitetu izmedju ova dva tima. Spezia je pokazala koliko je limitovana u prvom kolu na svom terenu u porazu od Sassuola 1:4. Oni su novajlije u ligi i Udineze kao ekipa koja je prosle sezone zavrsila kao 14. sigurno danas ide po sva 3 boda.
Vjerovatne postave: https://prnt.sc/uqnxpk
Udineze je porazen u prvom kolu u gostima kod Verone 1:0 i danas idu po sva 3 boda. Spezia bi bila zadovljna i jednim..
– SAD: NBA FINALE
Bicu kratak s ovim. Prva utakmica finala i ocekujem dosta ispitivanja snaga. Veliki ulog u pitanja, titula naravno. Oba tima imaju odlicne defendere i ocekujem sporiji tempo pa mi je ova margina za prvu utakmicu malo povisoka.
Facebook Comments

Comments

comments