11.11.2020

VIP DUBL:
——
19:30 Danska – Švedska
X2
1,50

20:45 St.Mirren – Greenock Morton
1
1,50

KVOTA: 2,25 LOSE
——————
– Internacionalne Prijateljske

Danska s puno problema ulazi u prijateljski duel protiv velikih skandinavskih rivala. Zbog Covid19 problema 11 fudbalera i trener Kasper Hjulmand su u izolaciji. Vec im fale kljucni igraci iz Engleske jer novo pravilo zbog Korone je da ne smiju napustati Englesku pa je tako Danska prepolovljena.

U izolaciji su Frederik Rønnow, Yussuf Poulsen, Rasmus Falk Jensen, Pione Sisto, Anders Dreyer, Erik Sviatchenko, Alexander Scholz, Jesper Hansen, Martin Braithwaite, Robert Skov i Magnus Skofod..

I svedjanima naravno fali nekolicina igraca ali ni upola problema kao kod Danske tako da bez obzira sto je prijateljski duel moram svedjanima dati prednost, oni bi trebali biti favoriti u ovom duelu i vjerovatno ce i kvota na njih do meca pasti, vidjecemo..

– ŠKOTSKA: League Cup

Ovde je bitna cinjenica da je ovo Renfrewshire derbi (lokalni derbi) i da trener domacina Jim Goodwin zeli pobjedu po svaku cijenu. Jim Goodwin bivsi je igrac St. Mirrena i zbog toga je ovo derbi jos veci u njegovim ocima jer prvi put kao trener igra protiv Mortona. Cak je izjavio da mu je sladje bilo dobiti Morton nego kad je igrao za Huddersfield dobiti Leedsa u Yorkshire derbiju..

Dakle jasno je da ce izvesti dovoljno jak sastav a vec u startu imaju prednost ne samo domaceg terena nego i kvalitete jer igraju ligu vise, Morton je clan druge lige dok je domacin u prvoj.

Istina da ih ceka borba za opstanak ali su kvalitetnija ekipa i za Morton mozda nezgodan trenutak za ovo gostovanje jer su prosli mec popili 5 komada od Raith Roversa i tesko da su se oporavili do sad od tako visokog poraza.

Domacin pobjedom izbija na prvu poziciju i u ovoj grupi odigrali su vec dva duela i oba dobili, s tim da su drugi dobili nakon penala.

Jos vise detalja:
Ocekujem da Jim Goodwin dovoljno **nalozi** momke i opravdaju ulogu favorita iako ce biti tezak mec.
Facebook Comments

Comments

comments