18.11.2020

FREE VIP DUBL:
————–
20:45 Bosna i Hercegovina – Italija 0:2 win
2
1,35

20:45 Belgija – Danska 4:2 win
1X&2+
1,55

KVOTA: 2,09 WIN
——————
– EUROPA: Liga nacija – Liga A – 6. kolo

Bosna sigurno ispada i ovde igra samo za cast ali previse imaju izostanaka i problema sa reprezentacijom da bi izvukli povoljan rezultat protiv italijana koji pobjedom potvrdjuju prvu poziciju.

Bosna je ostala sa samo jednim golmanom i to Pirićem koji je clan Maribora ali zadnji put tamo branio u septembru prosle godine.. Zbog Covid19 problema nema dosta igraca kao i protiv Holandije sto je falilo, Dzeko, Hodžić, Turkeš, nema Harisa Hajradinovića, Ajdina Hasića i Samira Zeljkovića, golman Jasmin Burić povrijedio se u prijateljskom susretu sa Iranom..

Poslednja losa vijest je povreda Cipetića pa i u odbrani Bajević mora krpiti rupe.

Italija bi mogla startati sa Interovim dvojcem napred Alessandro Bastoni & Nicolo Barella. Trenutno za klasu kvalitetniji i ocekujem da iskoriste mnogobrojne probleme kod Bosne.

Zanimljivo da je BiH na pocetku ovog takmicenja uspjela do remija u Italiji 1:1 ali tada su bili skoro kompletni, igrao je i Dzeko te zabio taj 1 gol. Danas treba ocekivati skroz drugu pricu i pobjedu Italije koja je inace u odlicnoj formi.

– EUROPA: Liga nacija – Liga A – 6. kolo

Dakle predlog je dvoznak na Belgiju uz minimum 2 gola na mecu..

Borba za prvu poziciju s tim da je domacin u puno boljoj situaciji jer im je i remi dovoljan da ostanu prvi i obezbjede tu poziciju. Belgija je jedna od kvalitetnijih ekipa Evrope i mozda ce im jos vise odgovarati sto ce danci morati napasti i otvoriti se tako da ce domaci imati dosta sansi iz kontra napada gdje imaju odlicne i brze ofanzivce (Mertes, Lukaku, Hazard, De Bruyne itd itd.)

Dobili su engleze prosli put ovde 2:0 pa ne vidim nacin na koji bi ih Danska toliko nadigrala te odnijela sva 3 boda. Ima Belgija izostanaka u vidu Meuniera, Witsela, Eden Hazard, Thomas Vermaelena, Trossarda, Mignoleta ali isto tako ima i dovoljno jaku reprezentaciju da ostane neporazena ovde a posto ce danci morati napasti treba ocekivati i dva gola ukupno..

Danska je bez Lukas Leragera i Robert Skova..

Vjerovatne postave:

Belgium – Courtois; Alderweireld, Denayer, Mechele; Chadli, Praet, Tielemans, Hazard; De Bruyne, Mertens; Lukaku

Denmark – Schmeichel; Christensen, Kjaer, Vestergaard; Wass, Delaney, Hojbjerg, Larsen; Eriksen; Poulsen, Braithwaite

Facebook Comments

Comments

comments