24.11.2020

VIP VECA PIRAMIDA 2.
—————-
20:00 Salford City – Morecambe 2:1 win
1X
1,20

21:00 Dortmund – Club Brugge 3:0 win
1
1,30

19:00 Fenerbahce – Sivas Belediye 4:0 win
1
1,10

KVOTA: 1,72 WIN

ULOG: 44,80 €

Moguća isplata: 77,06 € WIN (sledeci ulog 77,06 €)
—————————
– ENGLESKA: League Two – 14. kolo

I prosli put igrali smo Salford i to cistog keca i dobili su lagano Bradford sa 3:0. Danas im u goste stize ozbiljniji protivnik koji ce se boriti za play off i nisu porazeni na poslednja 4 meca ali Salford nije porazen niti jednom do sad na ovom terenu (3-4-0) i mislim da se to nakon ovog kola nece promijeniti..

Imaju isti sastav na raspolaganju kao i protiv Bradforda, fali i dalje Wilson ali su pokazali da mogu i bez njega.

Morecambe je proslo kolo izvukao remi u 93′ minuti i ocekujem da maksimalno remi izvuku i veceras protiv domacina kojem se predvidjaju prva 2 mjesta.

Vise detalja na linku iznad.
– Liga sampiona

Dortmund djeluje kao zicer veceri i to pogotovo nakon jedne bizarne situacije u Brizu..

Naime prvi napadac nigerijac Emmanuel Dennis nije doputuvao u Dortmund i to samo iz razlioga jer mu nisu dozvolili da sjedi na smom ”omiljenom mjestu”. Nakon toga je samo istrcao iz autobusa. Ocigledno razmazena balavarduja i umjesto njega ce dosta mladji igrac debitovati, jedan od mladjih u istoriji lige sampiona..

Dortmund dosta jak ofanzivno, Haaland u fenomenalnoj formi. Herthi su strpali 5+ komada u gostima i ocekujem da dotuku i Briz.
Turski kupFener igra protiv drugoligasa.

Postava Fenera dovoljno dobra da ovo dobije, cak su se navijaci na drustvenim mrezama bunili sto trener ne cuva neke pojedince jer imaju derbi za 5 dana. Kao npr Samathu koji ce startati.

Ako krene nesto naopako za svaki slucaj na klupi su i Lemos i Luiz Gustavo i Pelka koji mogu uci i rjesiti mec. Kazem ako bude bilo potrebe.

Gosti sredina tabele druge lige i ocekujem da ovo domacin rutinski rijesi i sa ovim skoro pa rezervnim sastavom.
Facebook Comments

Comments

comments