12.05.2021

VIP NBA DUBL:
————
03:30 Utah – Portland
Broj koševa Portland/Lillard, Damian (27.5) 30 win
Više
1,85

01:00 Atlanta – Washington
Broj koševa Washington/Hachimura, Rui (16.5) 11 lose
Više
1,85

KVOTA: 3,42
—————–
– SAD: NBA

Portland zeli da osigura play off mjesto da se ne desi slucajno da moraju igraju takozvani **play in**.

Ovo je dakle bitan mec za njih i protiv i dalje oslabljenog Utaha koji su bez Mitchela i Conleya imaju i te kako sanse za trijumf.

Lillard cini se upalio play off igru. Ove sezone na prosjeku 28.7 poena po mecu medjutim u zadnje vrijeme sve redom su 30+ partije.

To je uradio na poslednjih 5 utakmica gdje je svaku isao 30+

Redom 33, 32, 38, 30 i 34 poena.

Ponovo ocekujem od njega najvise poena u Portlandu, primarni je ball handler a Utah bez Mitchela i Conleya jako slabo brani igraca koji je s loptom i ide u pik&rol.

Ocekujem da Lillard i veceras odradi posao te predvodi svoj tim poenterski i priblizi ga cilju a to je play off.

– Hachimura je bio malo odsutan, vratio se protiv Indiane i rekli su da ce biti pod limitom minuta medjutim izgleda da je trebao treneru na terenu jer su bili i produzeci pa je ukupno dobio 35 minuta i slabih 13 poena. Taj mec igrao je Bradley Beal.

Ipak proslu partiju je dobio samo 28 minuta iako je bio egal duel sa Atlantom, dakle istim protivnikom kao veceras i za to vrijeme uspio je do 20 poena i uzeo cak 19 suteva.

Razumljivo jer nije bilo Beala a nema ga ni veceras.

Westbrook je taj prosli mec ispisao istoriju jer je pretekao Oscar Robinsona po broju triple-doubleva a poznavajuci ga on ce i veceras igrati svoju igru te nesebicno asistirati.

Prosli put sam njega uzeo over i prebacio je i on sa 28 poena ali veceras uzimam Hachimuru jer ocekujem da igra 30+ minuta a Atlanta lose brani PF poziciju pa ce biti i veceras prostora za Hachimuru i njegovih minimum 17 poena.

Jos jednom ponavljam nema najboljeg strijelca Bradley Beala koji bi se trebao vratiti sledeci mec tako da Hachimura mora uzeti 15+ suteva sto mislim da je dovoljno za 17+ poena.

Facebook Comments

Comments

comments