16.06.2021

VIP PREDLOG: 23:00 Operario Ferr. – Samp.Correa X2 1,90 1:0 u 87′ minuti
—————————————————
BRAZIL: Serie B – 4. kolo

Trenutno dobar value i ocekujem pad kvote..

Domacin do sad pobjeda, remi i poraz, gosti pobjeda, dva remija, bez poraza..

Glavni razlog zasto trazim bar bod gostiju ovde jesu problemi domacina sa Covid19

Imaju 11 pozitivnih slucajeva od cega su 6 igraci i 5 strucno osoblje.

Google trasnslate:

**Operário-PR imao je 11 pozitivnih slučajeva Covid-19 u jednotjednom intervalu, sa šest igrača i pet članova trenerskog osoblja. Među sportistima su ispali u posljednje dvije utakmice i trebali bi izgubiti tim protiv Sampaia Corrêe, u srijedu, za četvrto kolo Serie B. Dio njih ima male šanse za povratak protiv Cruzeira, u subotu.

Prošlog ponedjeljka, prije utakmice protiv Londrine, zabilježeno je sedam slučajeva od strane Paranaensea, i još četiri u četvrtak navečer, prije utakmice protiv Vitórije, u B seriji brazilskih državljana. Svi oni će morati pričekati 10 dana prije nego što počnu novi test Covid-19.

Tako će oni koji su testirani početkom prošle sedmice proći novo testiranje u četvrtak ili petak: vratar Simão, veznjak Leandrinho, napadači Rafael Oller i Jean Carlo, lijevi bek Fabiano, pored fizičkog trenera Rodolfa Mehla i pomoćnika Leandra Niehuesa . Ako budu pušteni, moći će biti dostupni protiv Cruzeira, u subotu, za peto kolo Serie B.**

Dakle out su golman Simão, veznjak Leandrinho, napadači Rafael Oller i Jean Carlo, lijevi bek Fabiano i Krüger dok je Alex Silva suspendovan zbog crvenog kartona.
Gosti nisu jos porazeni, pobjeda i 2 remija a ne znaju za poraz 7 meceva u nizu tako da protiv oslabljenog domacina imaju solidne sanse barem za 1 bod ako ne sva 3.
Facebook Comments

Comments

comments